پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ , Monday 25 November 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 17303
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۶ آذر, ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۳
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    کسر خدمت سربازی برای فرزندان برخی از کارمندان دولت در زمان جنگ

    جانشین سازمان وظیفه عمومی جزئیات جدیدی از کسانی که مشمول قانون کسرخدمت فرزندان ایثارگر می شوند را تشریح کرد و به برخی سوالات درباره این قانون پاسخ داد.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، سردار ابراهیم کریمی با اشاره به آغاز ثبت نام متقاضیان کسرخدمت فرزندان ایثارگر از روز شنبه آینده (یازدهم آذر) اظهار کرد: با توجه به ابلاغ ستادکل نیروهای مسلح مبنی بر نحوه اجرای قانون کسر خدمت فرزندان ایثارگر که در بند «د» ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه آمده، سازمان وظیفه عمومی برای تعیین اولویت استفاده از این تسهیلات، از روز شنبه آینده ثبت نام تمام ایثارگران که شامل رزمندگان، جانبازان و آزادگان می شود را آغاز خواهد کرد تا بر اساس اطلاعات ثبت شده، ۲۰ هزار نفری که دارای بالاترین اولویت بر اساس میزان ایثارگری را دارا هستند مشخص شوند و بدیهی است که انتخاب این ۲۰ هزار نفر بر اساس اطلاعات ثبت شده آن ها خواهد بود.جانشین سازمان وظیفه عمومی با بیان اینکه تمام ایثارگران می بایست در مهلت یک ماهه مقرر، اطلاعات خود را در دفاتر پلیس +۱۰ ثبت کنند، افزود: ثبت اطلاعات جانبازان و آزادگان از روز شنبه به مدت ۱۰ روز انجام می شود و در ۲۰ روز پس از آن، رزمندگانی که سابقه حضور در مناطق عملیاتی را دارند می توانند اطلاعات خود را در این دفاتر ثبت کنند.

    هزینه ۶ هزار تومانی برای ثبت اطلاعات ایثارگران در پلیس +۱۰

    وی با اشاره به هزینه ۶ هزار تومانی برای ثبت اطلاعات ایثارگران، تاکید کرد: ثبت اطلاعات اولیه تنها بر اساس خوداظهاری ایثارگران انجام می شود و نیازی به تاییدیه و مدارک دستگاه های مسئول نیست و این  مدارک پس از تعیین اولویت این عزیزان از آن ها اخذ خواهد شد.

    کریمی با اشاره به قانون اخیر و نحوه کسر خدمت تصریح شده در این قانون گفت: در این قانون به ازای هر ماه سابقه رزمندگی، یک ماه از خدمت سربازی فرزندان ایثارگر کسر خواهد شد؛ همچنین به ازای هر یک درصد جانبازی (مورد تایید بنیاد شهید) و هر یک ماه اسارات آزادگان نیز به مدت یک ماه از خدمت فرزندان این عزیزان کسر می شود.

    معافیت یک فرزند با سابقه ۳۰ ماه رزمندگی به قوت خود باقی است

    جانشین سازمان وظیفه عمومی با تاکید بر اینکه قانون معافیت فرزند رزمندگانی که ۳۰ ماه و بالاتر دارای سابقه ایثارگری هستند به قوت خود باقی است افزود: به عبارت دیگر قانون جدید کسرخدمت فرزندان ایثارگر، شامل فرزندان رزمندگانی می شود که ۲۹ ماه سابقه حضور در مناطق عملیاتی یا کمتر از آن را دارند و بر اساس ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح، سالانه ۲۰ هزار نفر از فرزندان این عزیزان می توانند از کسر خدمت در نظر گرفته شده استفاده کنند و قطعاً کسانی در اولویت بهره مندی از این قانون خواهند بود که سابقه ایثارگری آن ها بیشتر باشد.

    وی ادامه داد: همچنین طبیعی است که  سربازان در حال خدمت، مشمولان خدمت سربازی و مشمولان دارای معافیت تحصیلی، در اولویت استفاده از کسر خدمت تصریح  شده در این قانون هستند و سربازان غایب و فراری مشمول این کسر خدمت ها نخواهند بود.

    حذف دوره آموزشی برای کسر خدمت بالاتر از ۲۴ ماه

    کریمی در پاسخ  به برخی سوالات مطرح شده در خصوص اجرای این قانون گفت: کسانی که بالاترین امتیاز ایثارگری را داشته و جزو ۲۰ هزار نفر مشمول کسر خدمت سالانه باشند، اگر میزان کسر خدمت آنها ۲۴ ماه و یا بیشتر باشد، بدون گذراندن دوره آموزشی، کارت معافیت اخذ می کنند و در عین حال متعهد می شوند که تا ۵ سال آینده در صورت درخواست نیروهای مسلح، خود را برای گذراندن دوره آموزشی معرفی کنند.

    وی افزود: بدیهی است کسانی که در اولویت ۲۰ هزار نفر مشمول کسر خدمت سالانه ایثارگری می شوند و میزان کسر خدمت آنها کمتر از ۲۴ ماه باشد، می بایست دوره آموزشی را سپری کنند.

    سابقه ایثارگری مادر و پدر برای فرزندان قابل تجمیع است

    جانشین سازمان وظیفه عمومی در پاسخ به این پرسش که آیا مادرانی که سابقه ایثارگری دارند نیز می توانند از این قانون برای کسر خدمت فرزندان خود استفاده کنند گفت: در این قانون هیچ  فرقی میان سابقه ایثارگری والدین دیده نشده و حتی مشمولانی که پدر و مادرشان هر دو سابقه ایثارگری دارند، می توانند با تجمیع سابقه والدین، از کسر خدمت سربازی به شرط قرار گرفتن در ۲۰ هزار نفر دارای بالاترین اولویت سالانه استفاده کنند.

    کریمی همچنین در پاسخ  به این سوال که آیا امکان بهره مندی از این قانون برای چند فرزند نیز وجود دارد یا خیر گفت:  کسانی که قبلا از تسهیلات ایثارگری استفاده کرده اند، مابقی سابقه ایثارگری آنها برای فرزندان بعدی محاسبه خواهد شد.

    احتساب سابقه ایثارگری برای برخی کارمندان دولت در زمان جنگ

    وی با بیان اینکه در این قانون برخی از کارمندان دولت که در زمان جنگ در مناطق عملیاتی مشغول به کار بوده نیز به عنوان ایثارگر شناخته می شوند گفت: کارکنان برخی  دستگاه های دولتی که در طول ۸ سال دفاع مقدس در مناطق عملیاتی مشغول به کار و انجام وظیفه بوده اند نیز در شمول ایثارگران قرار دارند و این عزیزان نیز می بایست  در مهلت مقرر اطلاعات خود را در دفاتر پلیس +۱۰ ثبت کنند؛ به عنوان مثال کارمندانی که در وزارت نیرو در زمان دفاع مقدس مشغول به کار بوده و در آن زمان مدتی را برای انجام وظایف شغلی خود در مناطق عملیاتی گذرانده اند مشمول استفاده از این کسرخدمت قرار می گیرند.

    فرزندان نیروهای مسلح در طرح امام حسن مجتبی (ع) نیز مشمول کسرخدمت می شوند 

    جانشین سازمان وظیفه عمومی افزود: همچنین کارکنان نیروهای مسلح که در قالب طرح امام حسن مجتبی (ع) در برخی مناطق عملیاتی کشور در سنوات مختلف حضور داشتند در شمول این قانون قرار دارند.

    کریمی در ادامه با تاکید بر اینکه این قوانین مشمول فرزندخوانده و یا کسانی که کفیل آن ها دارای سابقه ایثارگری است نخواهد شد افزود: نکته قابل توجه دیگر آن است که سربازانی که دارای امریه هستند، قادر به استفاده از کسرخدمت نیستند.

    الزامی بودن ثبت نام رزمندگان، جانبازان و آزادگان تا ۱۰ دی

    وی در پایان با تاکید بر اینکه تمام جانبازان، رزمندگان و ایثارگران باید اطلاعات خود را در مهلت مقرر در دفاتر پلیس +۱۰ ثبت کنند خاطرنشان  کرد: پس از اتمام فرصت یک ماهه ثبت نام، سازمان وظیفه عمومی به سرعت روند رسیدگی به اطلاعات ثبت شده را آغاز خواهد کرد و پس از تعیین امتیازات ایثارگری این عزیزان، ۲۰ هزار نفری را که مشمول کسرخدمت امسال خواهند بود مشخص خواهد کرد و با اولویت سربازان در حال خدمت و مشمولان خدمت سربازی، کسرخدمت آن ها را اعمال خواهد کرد.

    برچسب ها : , ,