پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

خروج میلیاردها دلار سرمایه از عربستان

منابع خبری می‌گویند سرکوبگری‌های اخیر ولیعهد عربستان باعث شده میلیاردها دلار سرمایه از عربستان خارج شوند.

کد خبر :16654 آبان 20, 1396
چاپ
4 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، منابع خبری می‌گویند بعد از سرکوبگری‌های اخیر «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان میلیاردرهای سعودی در حال خارج کردن سرمایه‌های خود از این کشور هستند.

بیش از ۲۰۰ نفر که برخی از آنها شاهزاده‌های بلندپایه و تاجران ارشد سعودی هستند تا کنون تحت پوشش مبارزه با فساد در عربستان دستگیر شده‌اند.

شبکه خبری بلومبرگ گزارش داده همزمان با سرایت موج دستگیری‌ها به امارات و سایر کشورهای همجوار عربستان، ثروتمندان در حال نقد کردن سرمایه‌های خود در داخل این کشورها هستند.

پیشتر گزارش شده که سرکوبگری‌های جدید بن‌سلمان ممکن است به ضبط ۸۰۰ هزار دلار دارایی و سرمایه در عربستان منجر شود. روزنامه انگلیسی مترو گزارش داده سرمایه‌داران ممکن است همین مقدار سرمایه را از عربستان خارج کنند.

بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان مسائل آسیای غربی، اقدامات بن‌سلمان را تلاش او برای تحکیم پایه‌های قدرت و فراهم کردن مقدمات رسیدن به تاج و تخت پادشاهی می‌دانند.

در این دستگیری‌های غافلگیرانه که از روز شنبه آغاز شدند، تا کنون ۱۱ شاهزاده، همراه با ۳۸ مقام و تاجر ارشد بازداشت شده و به هتل‌های پنج ستاره در سراسر عربستان منتقل شده‌اند.

داده‌های گردآوری شده توسط بلومبرگ نشان می‌دهد دستگیری به فروش چندین میلیارد دلار سرمایه در بازارهای بورس در سراسر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و لطمه به این بازارها شد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − دو =

جدیدترین

  • برخورد با سرویس های غیرمجاز در دستور شورای ترافیک
  • استقرار گشت‌های قرنطینه دام در ورودی‌ شهرها
  • رامسر به کانون رویدادهای فرهنگی کشور نزدیک‌تر می‌شود
  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت