پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

افزایش آمار کودک آزاری در نیمه اول امسال

رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور از افزایش آمار کودک آزاری در ۶ ماه ابتدایی سال ۹۶ نسبت به زمان مشابه در سال گذشته خبر...

کد خبر :15604 آبان 6, 1396
چاپ
21 Views
0 نظر
به گزارش  رامسرنوین به نقل از بلاغ، حسین اسدبیگی با اشاره به آخرین وضعیت کودک آزاری در کشور، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی میزان کودک آزاری در ۶ ماه سال ۹۶ نسبت به زمان مشابه در سال گذشته افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: طبق آمار گرفته شده در سطح کشور  در ۶ ماه  ابتدایی سال ۹۶  در حوزه کودک آزاری، تعداد تلفن‌های ثبت شده  از طریق (خط ۱۲۳ ) ۸ هزار ۴۷۸ تماس، خدمات سایر ۵ هزار ۶۷۲ مراجعه و مرکز مداخله در بحران یک هزار و ۱۹۳ بوده.

اسدبیگی در خصوص دلایل افزایش کودک آزاری توضیح داد: افزایش جمعیت، آشنایی مردم با مقوله کودک آزاری و همچنین فعال شدن سازمان‌های غیر دولتی در حوزه کودک آزاری از جمله دلایل این موضوع محسوب می شود.

رئیس اورژانس اجتماعی کشور ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی همانند حلقه‌ای به یکدیگر متصل هستند و همین امر باعث گسترش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی هچنین به آمار کودک‌آزاری در آمریکا اشاره کرد و گفت: سالانه ۳ میلیون مورد کودک آزاری در این کشور در انواع مختلف گزارش می‌شود و این نشان می‌دهد که در تمام دنیا آسیب های اجتماعی به ویژه کودک آزاری وجود دارد.

اسد بیگی در ادامه به آخرین وضعیت مراکز اورژانس اجتماعی اشاره کرد و افزود: تا سال گذشته ۲۰۰ مرکز اورژانس اجتماعی در سطح کشور فعال بودند که در تاریخ ۲۸ شهریور ماه امسال طی مراسمی و با حضور آقای  جهانگیری معاون اول رئیس جمهور همزمان ۱۵۰ مرکز به ظرفیت مراکز قبلی افزوده شد که البته در این زمینه همچنان منتظر تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان  اعتبارات مجلس هستیم.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + چهارده =

جدیدترین

  • برگزاری بیست‌ونهمین یادواره شهید علمدار در ساری
  • غذای اصیل رامسر در قاب نخستین جشنواره آشپزی بومی
  • «یلدا» سنت‌ها را با زندگی امروز پیوند می‌دهد
  • خانه‌هایی که قانون را دور می‌زنند!
  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • ورک شاپ‌های تخصصی، حلقه مفقوده ارتقای هنر
  • بازگشت هتل قدیم پس از سه سال انتظار
  • روایتی از کلاس درس تا خط مقدم
  • احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه‌ها ضرورت است
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت