مواد لازم برای ۲۴ عدد
آرد ۲۰۰ گرم
بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
کره نرم ۲۰۰ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
تخممرغ ۴ عدد
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
قهوه فوری ۱۰ گرم
آب جوش یکچهارم پیمانه
گردوی خردکرده ۱۲۵ گرم
روش تهیه کاپ کیک قهوه و گردو
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، گرم کنید و قالب ۱۲ تائی مافن را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون وانیلین و نیمی از آرد را به مایه اضافه کنید. اینک قهوه را در آب جوش حل کنید و همراه با باقیمانده آرد به مایه اضافه کنید و گردو را درون مایه بریزید.
حال مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، در فر بپزید. همینکه کیکها خنک شدند رویشان را با کرم قهوه و شکلات بیارائید.
یادآوری:
برای تهیه کرم قهوه، ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته را با یک قاشق سوپخوری قهوه فوری مخلوط کنید و قدری با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.