پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ , Friday 22 November 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 14964
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۷ مهر, ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    با این ترفندها فشارخونتان را به سرعت پایین آورید!

    فشارخون بالا خطرات زیادی دارد اما با مصرف برخی موادغذایی فشارخون کاهش پیدا می کند و نیاز به دارو و پزشک پیدا نمی کنید.

     به گزارش  رامسرنوین به نقل از بلاغ، اگر در خطر فشار بالای خون هستید ارزشش را دارد که دهانتان بوی بد بگیرد. سیر حاوی آلیسین است، یک آنتی‌بیوتیک طبیعی که با بهبود فشارخون در ارتباط است. سیر باید خام و فراوان باشد بنابراین می‌توانید آن را روغن زیتون و آب لیمو اضافه کنید و به‌عنوان سس سالاد به‌کار ببرید و یا می‌توانید همین ترکیب را در انتهای پخت برخی غذاها به آنها اضافه کنید.

    انار خواص بسیاری برای سلامت قلبی‌وعروق دارد. برای دریافت بیشترین بهره، دانه‌های انار را روی ماست طبیعی و معمولی بریزید و مقداری هم بذرکتان خرد شده اضافه کنید. با نوشیدن روزانه یک لیوان کوچک آب انار نیز می‌توانید کمک شایانی به کنترل فشارخون خود کنید.

    فیبر دریافتی خود را افزایش دهید در غذاهای خود مانند سالاد از بذر کتان خرد شده استفاده کنید به‌عنوان میان وعده آجیل‌های‌خام، هویج و یا قطعات کرفس میل کنید. تمام کربوهیدرات‌ها را به غلات کاملی مانند برنج قهوه‌ای نان و پاستا سبوس‌دار تغییر دهید. به سوپ خود سبزیجات اضافه کنید و در کنار ساندویچ خود به‌جای خوردن چیپس سبزیجات و سالاد‌ها را بخورید.

    ماهی‌های چرب مانند قزل‌آلا، سالمون وحشی، ساردین و ماهی خال مخالی حاوی اسید چرب‌های ضد التهابی هستند که به‌عنوان کلسترول‌های خوب نیز شناخته می‌شوند. سعی کنید هفته‌ای دو تا سه مرتبه ماهی میل کنید.

    چغندر حاوی نیترات است که از انقباض عروق‌خونی حمایت می‌کند و در نتیجه به کاهش فشارخون منجر می‌شود. آب چغندر، به‌همراه هویج، سیب و زنجبیل را بگیرید و از آن داخل سالاد استفاده کنید.

    میوه‌هاوسبزیجات سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین C عبارتند از هویج، مارچوبه، کلم‌بروکلی، جوانه‌گندم، کلم بروکسل، کاکائو، کلم، گوجه‌فرنگی، زغال‌اخته، کیوی و کلم. اگر از جوانه‌های خوشتان نمی‌آید در روغن زیتون تفتشان دهید و در ۱۰ دقیقه پایانی پختن به آن سرکه بالزامیک اضافه کنید تا طعمی بسیار عالی به‌خود بگیرد.