پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

یادواره شهدای روستای لیماک برگزار شد/ روایت تصاویر

یادواره ۷ تن از شهدای والا مقام روستای لیماک با حضور مسئولان شهرستانی، مردم، بسیجیان و خانواده های معظم شهدا در تالار ذوقی برگزار...

کد خبر :692 آبان 24, 1393
چاپ
204 Views
0 نظر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نیمه پر، در این مراسم شریعت نژاد نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس آباد به سخنرانی پرداخت و خاطر نشان کرد: همه آن چیزی که ما داریم از برکت خون شهدا و ایثارگری های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.

در ادامه این مراسم ذاکر اهل بیت ارسطو خلعتبری به مداحی پرداخت و حال و هوای این مراسم ارزشمند را معنویت خاصی بخشید.

ستاد یادواره شهدای روستای لیماک نیز در بیانیه یاد و خاطره شهدا را ادامه راه نهضت عاشورا دانستند و این مراسمات را پل ارتباطی بین نسل گذشته و نسل حاضر بیان کردند.

ادامه این بیانیه در ذیل آمده است:

بسمه تعالی

یاد شهدا مظهر تجلی قدرت شهدا است. یادآور اوج عزت و اقتدار است. یادآور وداع عده­ای از خود گذشته با تمام تمایلات دنیایی، یادآور دلیر مردی و ایثارگری اقتدا کنندگان به حسین (ع) و طی کنندگان راه دوست و جولانگاه مردان گمنامی است که به سوی اوج عزت و مردانگی پر گشودند، و شمع راه ما شدند تا خودمان را پیدا کنیم.

یادواره شهدا، یادواره گمنامانی است که نامداری را در بی نامی جستند و برای این است که بدانیم که قیام و کلام و پیام شهدا برای تقویت خط ولایت و تداوم بخشیدن خط امام و رهبری و بصیرت افزایی و خدمت بی­منت به مردم بوده است یادواره شهدا پل ارتباطی بین نسل گذشته و نسل حاظر است و باعث ترویج فرهنگ شهادت و سیره و منش این بزرگواران و ادای دینی یه راه نورانی شهادت و تجلیل از سرمایه­های معنوی و واقعی انقلاب اسلامی می­باشد.

مخلص کلام اینکه یادواره شهدا فرصتی است برای تطهیر، اعضای ساد یادواره شهدای لیماک مفتخر است سومین یادواره هفت تن از شهدای این روستا را به کمک خانواده معظم شهدا و نیز جمعی از نیروهای ارزشی و مسئولین دلسوز با استقبال جمع کثیری از مردم ولایت مدار و شهید پرور در روستای لیماک و روستاهای همجوار با شکوه و عظمت برگزار نموده است  از خداوند منان خواستاریم که اگر عمری بود در سالهای آتی کاستی­ها را جبران نمائیم.

امید است که در درجه اول خداوند متعال و بهد شهدا و خانواده معظم و معزز از ما راضی بوده و باشند.

ستاد یادواره شهدای روستای لیماک در پایان از نماینده مردم شهرستانهای رامسر، تنکابن و عباس آباد، فرماندار و معاون فرماندار، بخشدار و شورای بخش مرکزی، اداره اوقاف، حوزه مقاومت شهید خلعتبری و پایگاه مقاومت شهدای لیماک و راجوب، فرماندهی انتظامی و کلانتری کتالم و سادات شهر، دهیاری و شورای اسلامی روستای لیماک و آسیابسر و خانواده معظم شاهد و و مردم شهید پرور روستای لیماک و حومه تقدیر و تشکر کردند.

تصاویر این مراسم ارزشمند:

[metaslider id=708]

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 5 =

جدیدترین

  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • ایرانِ پس از انقلاب، نماد عزت شد
  • مازندرانی‌ها ۳/۵ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • برخورد قاطع با گران‌فروشی در اولویت است
  • موضع خنثی آموزش و پرورش در جنگ شناختی، بازی در پازل دشمن است
  • پهلوی در ترازوی اسناد و خاطرات
  • (بدون عنوان)
  • داوطلبین تا اعلان قطعی صلاحیت ها به گمانه زنی ها توجه نکنند
  • مذاکره آری، اما از موضع عزت
  • نسل جوان؛ قلب تپنده انقلاب در گام دوم
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت