حجاب نماد هویت اسلامی است

چاپ

به گزارش سایت خبری رامسرنوین حجت‌الاسلام رضوی امام جمعه موقت شهرستان رامسر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به آیات قرآن کریم اظهار کرد: اگر جامعه‌ای اهل ایمان و تقوا باشد خداوند درهای برکت را به روی آن خواهد گشود و مشکلات معیشتی و اقتصادی نیز رفع خواهد شد.

وی افزود: برخی می‌پندارند طرح موضوع حجاب و مسائل دینی ارتباطی با اقتصاد ندارد اما این تفکر اشتباه است چرا که قرآن به صراحت بیان کرده است ایمان و تقوا راهگشای مشکلات مادی و معنوی جامعه است

وی با انتقاد از برخی افراد که احکام الهی و پیروی از ارزش ها را بخاطر امیال و مقاصد شخصی و جناحی خود کنار می‌گذارند خاطرنشان کرد: مدیریت کشور باید مبتنی بر ارزش‌های دینی باشد و نمی‌توان به بهانه مشکلات اقتصادی موضوعات بنیادینی همچون حجاب را به حاشیه برد. حجاب نماد هویت اسلامی و ضامن استحکام بنیان خانواده است و تضعیف این ارزش ها در حقیقت تضعیف جامعه خواهد بود.

امام جمعه موقت رامسر در ادامه با اشاره به فشارهای اقتصادی و گرانی‌ها تصریح کرد: حل مشکلات تنها با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و پرهیز از وابستگی به بیگانگان امکان‌پذیر است همان‌گونه که تجربه دفاع مقدس و مقاومت‌های اخیر ملت ایران نشان داد که ایمان، وحدت و تبعیت از ولایت فقیه ضامن پیروزی است.

وی با تأکید بر ضرورت انسجام اجتماعی افزود: امروز دشمنان تلاش می‌کنند با ترویج سرگرمی‌های ناسالم مثل برگزاری کنسرت ها و برجسته کردن مسائل حاشیه‌ای انسجام ملت ایران را از بین ببرند در حالی‌که آنچه جامعه را حفظ می‌کند وحدت حول محور ولایت فقیه و پایبندی به ارزش‌هایی چون حجاب است رضوی در پایان یادآور شد پشتیبانی از ولایت فقیه وصیت امام راحل و رمز بقای عزت و اقتدار امت اسلامی است و این اصل نه تنها برای ایران بلکه برای همه آزادگان جهان حیاتی است

انتهای خبر/