پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ , Tuesday 17 June 2025
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 25068
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۷ خرداد, ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۵
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار > اخبار شهرستان رامسر > خبر برگزیده > سیاسی > ویژه ها
  •   

    نماینده ولی فقیه مازندران در یادواره شهدای اشکور:

    خون شهدا چراغ راه انقلاب است

    نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران، با اشاره به جایگاه والای شهدا در تداوم مسیر انقلاب اسلامی، تأکید کرد: خون پاک شهدا همچون چراغی فروزان، مسیر انقلاب را روشن نگاه داشته و ما را از گم‌کردن راه صراط مستقیم بازمی‌دارد.

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» آیت‌الله محمدباقر لائینی در مراسم یادواره‌ شهدای اشکور علیا و علمای شهرستان رامسر، با اشاره به تقارن روز عرفه و عید قربان با این مراسم اظهار داشت: هم‌صدا با حاجیانی که امروز در سرزمین وحی زمزمه‌ الحمدلله الذی هدانا سر می‌دهند، ما نیز در این مکان مقدس گرد آمده‌ایم تا از سنگ‌نشان‌ها سراغ بگیریم. حاجیان در مکه به‌دنبال نشانه‌های کعبه‌اند و ما در اینجا به جست‌وجوی سنگ‌نشان‌هایی آمده‌ایم که با خون خود راه را روشن کرده‌اند. شهدا سنگ‌نشان‌هایی هستند تا مسیر انقلاب را گم نکنیم.

    وی در ادامه افزود: راه ما، راه شهید است؛ صراط مستقیم، راه امام خمینی (ره) و راه امام حسین (ع). ما به‌دنبال مقابله با آمریکا هستیم نه سازش با آمریکا. اگر کسی در این مسیر دچار اشتباه شود، از راه اصلی منحرف شده است.

    نماینده‌ ولی‌فقیه در مازندران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) افزود: رهبر انقلاب فرمودند نه منتظر چراغ سبز آمریکا باشید و نه از چراغ قرمز آمریکا بترسید. آمریکا می‌گوید ایران نباید در صنعت هسته‌ای یا دفاعی‌اش پیشرفت داشته باشد، یا در منطقه نفوذ داشته باشد و ایران باید نظم جهانی مورد نظر آن‌ها را بپذیرد. اما ما باید بایستیم. این ایستادگی، همان راه درست و صراط مستقیم است؛ یعنی راه شهدا.

    لائینی در ادامه با اشاره به اهمیت رضایت‌مندی مردم در جامعه گفت: امروز در ادبیات جامعه‌شناسی، از رضایت مردم به‌عنوان یک سرمایه‌ اجتماعی یاد می‌شود. سرمایه‌ای که بدون آن، حتی پول هم کارساز نیست. در بازار، کاسب‌هایی هستند که میلیون‌ها تومان معامله می‌کنند تنها بر پایه‌ اعتبار؛ نه چک و سفته. این اعتبار، نتیجه‌ رضایت افراد از آن فرد است.

    وی با تأکید بر نقش رضایت در نظام دینی و اجتماعی افزود: باید نخست رضایت خدا را جلب کنیم. خداوند در قرآن از بیعت رضوان یاد کرده؛ جایی که فرمود: خدا از کسانی که با پیامبر بیعت کردند، راضی است. امروز، حضور ما در این مجالس، نوعی بیعت است؛ با شهدا، با ولایت، با ولی‌فقیه، با امام خامنه‌ای.

    نماینده‌ ولی‌فقیه در مازندران تأکید کرد: امام زمان (عج) نیز باید از ما راضی باشد. طبق نقل امام کاظم (ع)، اگر امام از تو راضی باشد، دیگران هرچه بگویند، اهمیتی ندارد. امروز که در دوران غیبت به‌سر می‌بریم، ولی‌فقیه پرچم‌دار این ولایت است. پس باید بکوشیم که ولی‌فقیه از ما، از اعمال‌مان، از رفت‌وآمدها و دیدارهای‌ ما راضی باشد.

    امام جمعه‌ ساری همچنین با تأکید بر نقش رضایت والدین در زندگی افراد گفت: آه جان‌سوز پدر و مادر ممکن است تمام زحمات آدمی را بر باد دهد. احترام والدین واجب است، اما اگر امرشان با شریعت در تضاد باشد، باید راه خدا را انتخاب کرد.

    لائینی در بخش دیگری از سخنانش با هشدار نسبت به مسئولیت‌گریزی برخی از مدیران اظهار داشت: امروز بسیاری از مشکلات جامعه به‌دلیل ترک‌فعل‌های مسئولان است؛ یعنی کاری که می‌توانستند انجام دهند، اما ندادند. این ترک‌فعل به‌اندازه‌ عمل خلاف، نزد خداوند مؤاخذه دارد. فردا که مسئولیتی در کار نباشد، مردم خواهند پرسید چرا این کار را نکردی، چرا آن پروژه را نیمه‌کاره گذاشتی؟

    وی افزود: خداوند یکی از اسما و صفاتش سریع‌الرضا است؛ یعنی خیلی زود راضی می‌شود، اگر انسان توبه کند و برگردد. مردم نیز همین‌طورند؛ کافی‌ست گوش شنوا و عمل صادقانه ببینند. حتی اگر بخشی از وعده‌ها عملی شود، باعث دلگرمی و امید مردم خواهد بود.

    نماینده‌ ولی‌فقیه در مازندران با اشاره به مشکلات پروژه‌های عمرانی در استان گفت: مثلاً پروژه‌ای که از سال‌ها قبل برای آب‌رسانی کشاورزی طراحی شده، همچنان بلاتکلیف مانده؛ با این‌که موتور پمپاژ آن آماده است و کشاورزان در انتظار بهره‌برداری‌اند. این تعلل، نارضایتی عمومی ایجاد می‌کند و به سرمایه‌ اجتماعی نظام آسیب می‌زند.

    لائینی در ادامه، با تشکر از حضور پرشور مردم، مسئولان، نیروهای انتظامی و جهادی، اشکور و مردمانش را باصفا و زلال خواند و گفت: این منطقه‌ی زلال و معنوی، همچون قطعه‌ای پاک است که باید از آلودگی‌های فرهنگی و هجمه‌ ابتذال مصون بماند. مردم مؤمن این منطقه باید مراقب باشند تا فرهنگ بی‌حجابی و سطحی‌گرایی در این‌جا نفوذ نکند.

    وی ضمن قدردانی از خانواده‌های شهدا و برگزارکنندگان این یادواره‌ باشکوه افزود: تشکر می‌کنم از ۱۱ روستای اشکور علیا و از روستای تمل که میزبان این یادواره است. این‌جا هم از نظر فیزیکی و هم معنوی، به آسمان نزدیک است و باید بافت سنتی، اخلاقی و دینی آن حفظ شود.

    نماینده‌ ولی‌فقیه در مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه شهرستان رامسر در پرورش علما و بزرگان دین تصریح کرد: این دیار، سابقه‌ای درخشان در پرورش علمای بزرگ دارد؛ از جمله آیت‌الله آمیرزاعلی فلسفی، آیت‌الله الهیان، آیت‌الله تسخیری و دیگر بزرگان. نباید اجازه دهیم آینده‌ این سرزمین خالی از علما باشد. همچون گذشته، رامسر باید دیار علم و ایمان باقی بماند.

    لائینی با اشاره به برخی مشکلات منطقه از جمله آب، بهداشت و حضور مستمر پزشکان در منطقه گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های مسئولین، بسیاری از مشکلات منطقه در حال برطرف شدن است. این هماهنگی‌ها باید بیش از پیش، با توجه مسئولان و همکاری بین نهادها برای رفع مشکلات مردم به‌وجود بیاید. البته جا دارد از مسئولین بابت اقدامات انجام‌شده تشکر کنم.

    وی در پایان تأکید کرد: باید همه‌ گره‌ها و مشکلات را به برکت خون شهدا برطرف کرد. حساب شهدا جداست و ما همه مدیون شهداییم. از خداوند می‌خواهیم به برکت خون شهدا، نظام اسلامی، جوانان ما، خانواده‌ها و نوامیس‌مان را از شر فتنه‌های دشمنان حفظ فرماید.

    به گزارش بلاغ؛ آیت‌الله محمدباقر لائینی، نماینده‌ ولی‌فقیه در استان مازندران، با هدف حضور در یادواره‌ شهدای اشکور علیا و بزرگداشت علمای شهرستان رامسر، که در روستای تمل برگزار شد، سفری دو روزه به این شهرستان داشتند. ایشان ضمن شرکت در این مراسم، دیدارهایی با علما و روحانیون شهرستان داشتند و همچنین بازدیدی از پردیس بین‌الملل خودگردان رامسر انجام دادند. در ادامه‌ سفر نیز با حضور در منطقه‌ کم‌برخوردار دهستان اشکور علیا و در دیدار چهره‌به‌چهره با مردم این منطقه، به بررسی معضلات و مشکلات منطقه و مردم پرداختند.

    حضور میدانی نماینده‌ ولی‌فقیه در مناطق دورافتاده‌ اشکورات، با وجود مسیر طولانی، شرایط سخت جغرافیایی، سن بالا و مشغله‌ فراوان، نمادی از عزم راسخ برای حل مشکلات مردم و ایجاد امید و برقراری عدالت در استان مازندران است. این اقدام نه‌تنها مایه‌ دلگرمی ساکنان این روستاهای کم‌برخوردار شده بلکه الگویی از ارتباط مستقیم و بی‌واسطه‌ مسئولان با مردم را به نمایش گذاشت.

    انتهای خبر/