تضمین تأمین مالی پروژه‌های عمرانی مازندران

چاپ

مسعود نصرتی در حاشیه نشست مدیریت پسماند مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» با بیان اینکه یکی از نگرانی‌های اصلی مسئولان استان مازندران موضوع تأمین منابع مالی برای اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی بود، اظهار کرد: این دغدغه با حضور و قول صریح وزیر کشور مرتفع شد و برنامه‌ریزی دقیقی برای ادامه مسیر صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه در سفر به مازندران در جریان جلسات مفصل با مدیران ارشد استانی و بررسی‌های میدانی، گزارش‌ها و تحلیل‌های مختلفی از وضعیت پروژه‌های عمرانی استان ارائه شد، تصریح کرد: آنچه در پایان این جلسات حاصل شد، قول جدی وزیر کشور برای تأمین مالی تمامی طرح‌های مهم استان، به‌ویژه در حوزه‌های زیربنایی و مدیریت شهری بود.

معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور افزود: مقرر شد پرداخت اعتبارات این طرح‌ها بر اساس پیشرفت فیزیکی و زمان‌بندی مصوب صورت گیرد، به‌طوری‌که از این پس هیچ پروژه‌ای به دلیل نبود منابع متوقف نشود.

نصرتی ادامه داد: با این تصمیم، مشکل اصلی تأمین اعتبار که همواره یکی از گلوگاه‌های توسعه استان مازندران بود، برطرف شده است.

لزوم هم‌صدایی و برنامه‌محوری در اجرای طرح‌ها

وی تأکید کرد: وزیر کشور به‌طور ویژه بر هم‌افزایی و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی استان تأکید داشتند و بارها تصریح شد که نباید تنها به داشتن مصوبه بسنده کرد، بلکه اجرای پروژه‌ها باید با برنامه زمانی دقیق و نظارت مداوم همراه باشد تا بتوان اعتبارات تخصیص‌یافته را به‌درستی هزینه کرد.

معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور خاطرنشان کرد: برای تحقق این هدف، پیشنهاد شد که نماینده‌ای از سوی وزارت کشور هفته‌ای دو تا سه روز در استان مازندران مستقر باشد و از نزدیک روند پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها را رصد کند و گزارش‌های لازم را ارائه دهد و این نظارت مستمر کمک خواهد کرد تا اعتبارات تخصیص‌یافته دقیق و هدفمند مصرف شود.

ضرورت ورود ملی به بحران زباله در مازندران

نصرتی با اشاره به موضوع زباله و پسماند به‌عنوان یکی از معضلات مهم استان مازندران تصریح کرد: در جلسه امروز اعلام کردم که مازندران روزانه حدود ۳ هزار و ۱۰۰ تن زباله تولید می‌کند که ۹۰۰ تن از آن به دلیل موقعیت گردشگرپذیر استان و حضور مسافران است بنابراین حل این بحران تنها برعهده استان نیست و باید به‌عنوان یک مسئولیت ملی دیده شود.

وی ادامه داد: با توجه به آمار و شرایط ویژه مازندران در میزبانی از میلیون‌ها مسافر در طول سال، ضروری است که دولت در سطح ملی برای مدیریت اصولی پسماند، تخصیص اعتبارات ویژه و حمایت‌های فنی و اجرایی را در دستور کار قرار دهد.

معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت‌گرفته از سوی وزیر کشور و همراهی مسئولان استانی ابراز امیدواری کرد: با فراهم شدن زیرساخت‌های مالی و تقویت نظارت اجرایی، روند توسعه عمرانی در مازندران شتاب گیرد و شرایط زندگی برای شهروندان این استان به‌ویژه در زمینه خدمات شهری و محیط‌زیست بهبود یابد.

گفتگو: یاسر معافی

انتهای خبر/