پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • پنج شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ , Thursday 8 May 2025
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 24847
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۵
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار > اخبار شهرستان رامسر > خبر برگزیده > ویژه ها
  •   

    فرماندار رامسر:

    گرانی‌ها و ضعف نظارت، اعتبار گردشگری را تهدید می‌کند

    فرماندار شهرستان رامسر با انتقاد صریح از قیمت‌های غیرمنطقی کالاها و خدمات در این شهرستان، این وضعیت را عاملی برای نارضایتی گردشگران و آسیب به چهره اقتصادی و اجتماعی رامسر دانست.

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» مسلم قبادیان در نخستین جلسه شورای اداری این شهرستان ضمن اشاره به مسأله گرانی‌های خارج از عرف در سطح شهرستان اظهار کرد: متأسفانه گزارش‌های میدانی و بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که قیمت‌ها در بازار رامسر به‌ویژه در حوزه خدمات گردشگری، اقلام خوراکی و کالاهای ضروری، نسبت به سایر شهرستان‌های همجوار مانند نوشهر، تنکابن یا چالوس، به شکل محسوسی بالاتر است. این وضعیت نه‌تنها باعث نارضایتی و دلزدگی گردشگران از سفر به رامسر شده، بلکه به چهره برند گردشگری این شهرستان نیز لطمه وارد می‌کند.

    وی با تأکید بر اینکه «نمی‌توان فقط با جریمه‌های سنگین، بازار را کنترل کرد»، افزود: راهکار اصلی، تقویت و تداوم بازرسی‌های میدانی توسط اداره صمت، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و سایر نهادهای مسئول است. باید با واحدهایی که به بهانه‌های مختلف قیمت‌ها را دلخواه تعیین می‌کنند، برخورد قانونی، قاطع و مستمر صورت گیرد.

    فرماندار رامسر همچنین با اشاره به برخی گزارش‌ها درباره ضعف در نظارت بر سواحل، هتل‌ها، مراکز اقامتی و مراکز عرضه خدمات تفریحی گفت: نمی‌پذیریم که زیر چتر گردشگری، عده‌ای سودجو چهره شهر را مخدوش کنند و مردم را از خدمات منصفانه محروم سازند. هیچ‌گونه اهمال و سهل‌انگاری در این زمینه قابل قبول نیست.

    قبادیان با اشاره به لزوم حفظ فضای شهری و ساحلی شهرستان، خواستار ورود جدی دستگاه‌های متولی از جمله راهداری، اداره کل منابع طبیعی، محیط زیست، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به این موضوع شد و افزود: در برخی نقاط ساحلی، شاهد ورود خودروها به سواحل، آسیب به پوشش گیاهی و تخریب مناظر طبیعی هستیم. لازم است ورود خودرو به سواحل کاملاً ممنوع شود و این ممنوعیت به‌صورت جدی اعمال شود.

    وی همچنین خواستار سامان‌دهی اردوگاه‌ها خصوا در بحث زباله، تقویت حضور نجات‌غریق‌ها، نصب دوربین‌های نظارتی در مناطق پرتردد و اجرای طرح‌های آموزشی برای گردشگران و بومیان شد.

    فرماندار رامسر با بیان اینکه برخی مدیران صرفاً مجری قانون هستند و به‌صورت خشک و بی‌انعطاف عمل می‌کنند، افزود: ما امروز نیازمند مدیرانی هستیم که نگاهی مسئله‌محور داشته باشند. باید در مواجهه با مشکلات، راه‌حل ارائه دهیم نه صرفاً موانع قانونی را تکرار کنیم. مدیر موفق کسی است که ضمن رعایت قانون، گره از کار مردم بگشاید.

    وی تأکید کرد: مدیرانی که عملکرد مطلوب ندارند و در حوزه کاری خود پاسخ‌گو نیستند، در جایگاه مسئولیت باقی نخواهند ماند. دوران نظارت منفعلانه به پایان رسیده است.

    فرماندار رامسر ضمن گرامیداشت روز کارگر، روز معلم، هفته شوراها، روز خلیج فارس و هفته هلال‌احمر، از خدمات و زحمات کارگران، معلمان، کادر درمان، شوراهای محلی و نیروهای امدادی و انتظامی قدردانی کرد و آن‌ها را بازوان اجرایی توسعه شهرستان دانست.

    وی گفت: کارگران ستون‌های اقتصاد هستند و باید شأن و معیشت آن‌ها حفظ شود. همچنین معلمان به‌عنوان سازندگان آینده کشور، نیازمند حمایت همه‌جانبه هستند.

    فرماندار رامسر به نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ از سوی رهبر معظم انقلاب با محوریت «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره کرد و از مدیران دستگاه‌ها خواست با تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه‌گذاران بومی و غیربومی را تسهیل کنند.

    قبادیان گفت: مهم‌ترین موانع تولید در شهرستان باید شناسایی و در جلسه‌ای ویژه بررسی شود. هم‌افزایی، کوتاه‌کردن بروکراسی، حمایت از کارآفرینان و تقویت زنجیره تولید از اولویت‌های ما در سال جدید است.

    وی با اشاره به رشد ساخت‌وسازهای غیرمجاز در برخی مناطق شهرستان، هشدار داد: با هرگونه ساخت‌وساز فاقد مجوز و مغایر با ضوابط قانونی، برخورد جدی خواهد شد. مدیران و کارشناسان متخلف به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند و در صورت تکرار تخلف، عزل خواهند شد.

    فرماندار رامسر در پایان تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد مشکلات شهرستان با همدلی، پیگیری و کار جهادی قابل رفع است. مدیران باید با روحیه مسئولیت‌پذیری، ارتباط نزدیک با مردم و تعامل سازنده با سایر نهادها، به دنبال حل مسائل شهرستان باشند.

    انتهای خبر/