پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

سد میجران رامسر سرریز شد

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: بارش‌های مناسب در نخستین روزهای سال علاوه بر تکمیل ظرفیت آبگیری سد آیت‌الله صالحی مازندرانی در سوادکوه شمالی، باعث سرریز سد میجران رامسر هم...

کد خبر :24564 فروردین 6, 1404
چاپ
15 Views
0 نظر

 ایرنا از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران، سید محمد موسوی روز به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ به نقل از ایرنا، سامانه سرد بارشی فعال در مازندران طی روزهای گذشته بارندگی‌های خوبی را در این استان رقم زد و ظرفیت هشت میلیون متر مکعبی مخزن سد میجران رامسر را تکمیل کرد.

وی با بیان این‌که با بارندگی‌های چند روز اخیر، آب پشت سد میجران رامسر به تراز سرریز یعنی ۸.۰۷ میلیون مترمکعب رسید اضافه کرد: این سد نقش مهمی در تامین آب آشامیدنی شهرستان رامسر دارد و بخشی از آب ذخیره شده آن نیز برای بخش کشاورزی مصرف می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: این سد یکم خرداد پارسال نیز سرریز شده بود و اکنون به فاصله حدود ۱۰ ماه به لطف بارش‌های مناسب سال آبی جاری یک بار دیگر شاهد سرریز آن هستیم.

موسوی با اشاره به احتمال تکرار خشکسالی در سال‌های آینده به دلیل تغییر اقلیم، تصریح کرد: دیروز ظرفیت سد آیت‌الله صالحی مازندرانی (سد البرز) در سوادکوه شمالی نیز تکمیل شد و خوشبختانه شاهد سرریز شدن این سد بودیم. پر شدن سدها و بهبود وضعیت ذخایر آبی در استان نباید ما را از توجه به اصول مصرف بهینه آب غافل کند.

با توجه به تغییرات اقلیمی احتمال تکرار خشکسالی‌های اخیر در مازندران همچنان وجود دارد و باید با تغییر الگوی مصرف در مسیر سازگاری با کم‌آبی حرکت کنیم تا از منابع آبی موجود به شکلی درست و آینده‌نگرانه بهره بگیریم.

وی افزود: امیدواریم در روزها و هفته‌های پیش رو شاهد سرریز سد شهید رجایی ساری نیز باشیم تا با شرایطی مطلوب از نظر ذخایر آبی وارد ماه‌های گرم سال شویم و با حفظ ذخایر موجود، سال آبی حدید را از یکم مهر ۱۴۰۴ با وضعیت مناسب از نظر ذخایر آبی آغاز کنیم.

به گزارش ایرنا، سد میجران سدی خاکی با هسته قیری است که در ۲۰ کیلومتری شهر رامسر بین «اربه‌کله» و «دالخانی» قرار دارد.

این سد سال ۱۳۸۲ روی رودخانه «نسارود» به‌منظور تامین آب مورد نیاز یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از کشتزارهای منطقه، توسعه و تقویت صنعت گردشگری و تامین هفت میلیون متر مکعب از آب آشامیدنی مورد نیاز شهرهای رامسر، کتالم و ساداتشهر ساخته شد.

انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − دو =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت