پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

موانع خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگران رفع شود

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تاکید براینکه باید آسیب ها در ارائه خدمت به این خانواده ها شناسایی و مرتفع شود، افزود: تکریم والدین و خانواده های شهدا باید حضوری و به صورت چهره به چهره انجام...

کد خبر :23590 بهمن 9, 1400
چاپ
62 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در دیدار با مدیرکل جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه کار فرهنگی برای جامعه هدف این اداره کل بسیار مهم است، اظهار کرد:دشمن روی ناامید کردن خانواده های معظم شهدا و ایثارگران  و جانبازان از انقلاب اسلامی سرمایه گذاری کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تاکید براینکه باید آسیب ها در ارائه خدمت به این خانواده ها شناسایی و مرتفع شود، افزود: تکریم والدین و خانواده های شهدا باید حضوری و به صورت چهره به چهره انجام شود.

وی با بیان اینکه سلامت اداری اداره کل بنیاد شهید و امورایثارگران از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: ایجاد اشتغال برای فرزندان شهدا مورد توجه باشد.ایجاد زمینه کارآفرینی برای این قشر با دادن ایده و تسهیلات ارزن قیمت مورد توجه باشد.

محمدی لائینی با بیان اینکه شان فرزندان شهدا و ایثارگران و جانبازان در ارائه خدمت مورد توجه باشد، اظهار کرد: نظارت بر کار امورایثارگران دستگاه های فرهنگی همانند آموزش و پرورش،‌دانشگاه ها و … مورد توجه باشد تا شان فرزندان و خانواده های شهدا در دریافت خدمات از این دستگاه ها حفظ شود.

وی مطالعات و راهبرد برای انجام امورات خانواده های شهدا و ایثارگران و جانبازان مهم و اساسی است، گفت:باید ‌برای بصیرت افزایی، افزایش بصیرت سیاسی و حفظ عفاف و حجاب فرزندان این قشر کار فرهنگی انجام شود.

محمدی لائینی با تاکید براینکه باید تکریم همسران شهدا هم ردیف مادران شهدا مورد توجه باشد، افزود:نقش همسران شهدا در تربیت فرزندان شاهد بی بدیل است نباید این نقش نادیده گرفته شود.

امام جمعه ساری بیان کرد: بعضی از دستگاه ها و نهادهای انقلابی به مرور حالت جهادی و تلاشگری شان کمرنگ می شود که پسندیده نیست نباید نهادهای انقلابی از دردمندی و جوش و خروش و میدانی بودن بیفتند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

جدیدترین

  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • اعلام اسامی کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهرستان رامسر
  • بررسی روند خدمات‌رسانی نوروزی
  • تمدید ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین
  • رتبه نخست مراکز اقامتی مازندران در کشور
  • شهید «ابوذر محمدی» مجاهد گمنام محور مقاومت بود
  • بازگشت به خاک مادری
  • نوروز مازندران زیر ذره‌بین
  • ترافیک سنگین در تمام جاده‌های مازندران
  • بنیان‌های اقتصادی در سایه امنیت ملی برجسته می‌شود
  • مدافعان حرم، درس‌آموختگان مکتب اهل بیت (ع) بودند
  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت