وی با اشاره به ۲۰۰ شهید مدافع سلامت در کشور بیان کرد:همانطور که شهدای مدافع سلامت به عنوان افتخارات جامعه پزشکی جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا این بیماری منحوس در جامعه ریشه کن شود وما هم باید در گام دوم پیشرفت علم پزشکی ودر دنیای تکنولوژی با سیاست های درست در پیشرفت تکنولوژی در جهت توانمندسازی خدمت به مردم در کیفیت درمان گام برداریم.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تقدیر از تلاشها و موفقیتهای کسب شده اظهار کرد: باید در تحول جامعه پزشکی ودانشگاهی در راستای خدمت با کیفیت در کشور در جهت نشاط وامید وارتقای تحول بنیادین زندگی مردم گام برداشته شود.
این مسئول ادامه داد: سیاستهای کلی باید به گونهای اجرا شود تا بیمارستان ها خدماتی به تراز جامعه اسلامی ارائه دهندتا بیمار کمترین رنج را ببرند و دانشجویان واساتید هم کمترین دغدغه را داشته باشند.
شیراوژن اظهار کرد: باید الگوسازی مکتبهای درست در دانشگاهها شکل گیرد تا به جای تجارت در جامعه پزشکی خدمت سرلوحه مکتب الگو سازی شود.
وی به بحرانهای جمعیت در کشور اشاره کرد وافزود: باید در این راستا اقدامات شایسته ای صورت بگیردتا از بحران کهولت در سالهای آینده دور بمانیم.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز ضمن گلایه از شرایط بحرانی اقتصادی وبیماری در دوره کاری خود گفت: باتوجه به اینکه اولین شهرستان در استان بودیم که درگیر بیمار کرونا شدیم اما عملکرد خوبی را ارائه دادیم وبا توجه به خسته بودن کادر درمانی سعی کردیم که عملکرد شایسته ای را ارائه دهیم ودر قرارگاه دو هزار و ۳۰۰ خدمات ارائه دادیم.
جلالی یادآور شد: ایجاد نمایشگاه دائمی با سازه مدرن بومی از جمله اقدامات خوب و یادگار مانده برای دانشگاه خواهد بود.