پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

بارش برف و باران در ۱۰ استان کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات ضمن اشاره به فعالیت سامانه بارشی در جنوب و جنوب غرب کشور از بارش برف و باران در ۱۰ استان طی امروز (۸ دی‌ماه) خبر...

کد خبر :23352 دی 8, 1400
چاپ
16 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا ، صادق ضیاییان در گفت و گویی اظهارکرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی ۲۴ ساعت آینده سامانه بارشی در جنوب غرب و بخش‌هایی از جنوب کشور فعال است. بر این اساس در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه وبویر احمد، لرستان، ایلام، فارس، بوشهر، هرمزگان و نیمه جنوبی استانهای سیستان وبلوچستان و کرمان بارش باران گاهی وقوع رعد و برق و و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در ارتفاعات بارش برف انتظار می‌رود.

وی افزود: پنجشنبه(۹دی ماه)علاوه برمناطق ذکر شده در خراسان جنوبی ، اصفهان، یزد و برخی نقاط غرب کشور نیز بارش رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه گفت: جمعه (۱۰دی ماه) فعالیت سامانه بارشی در شرق هرمزگان، جنوب کرمان، سیستان وبلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و شمال شرق یزد خواهد بود و در لرستان، اصفهان، شمال استانهای فارس و اصفهان بارش پراکنده رخ می دهد و بعدازظهرسامانه به‌تدریج از شرق کشور خارج می‌شود.

وی اضافه کرد: شنبه (۱۱دی ماه) در برخی مناطق بوشهر، جنوب فارس هرمزگان، جنوب کرمان و جزایر واقع در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان بارش پراکنده رخ می دهد و یکشنبه(۱۲دی ماه) سامانه بارشی جدیدی از جنوب غرب وارد کشور می‌شود و سبب بارش درنیمه جنوبی کشور خواهد شد.

به گفته ضیاییان طی روزهای پنج شنبه(۹دی ماه) و جمعه(۱۰دی ماه) خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و توفانی پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۹دی ‌ماه) صاف تا قسمتی ابری و غبارآلود با حداقل دمای ۱و حداکثر دمای ۱۱درجه سانتیگراد و طی ‌جمعه (۱۰دی ماه) صاف تا کمی ابری،‌ در بعضی ساعت‌ها همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۸و ۹دی ماه) بندرعباس با دمای ۲۷  درجه سانتیگراد گرم‌ترین و تبریز با  دمای ۲- و ۱- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + نه =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت