به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، مجید عشقی درباره اصلاح قیمت خودرو اعلام کرد: با پیگیریهای سازمان بورس و وزیر اقتصاد و در جلساتی که با حضور وزیر صمت و رئیسجمهور برگزار شد، مقرر گردید اصلاح قیمت خودرو مجدد در ستاد تنظیم بازار بررسی شود که بزودی نتیجه آن اعلام میشود.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف ذاتی سازمان بورس، نظارت بر ناشران است، افزود: ناشران شرکتهایی هستند که در سازمان بورس پذیرفته شدهاند، این شرکتها باید اطلاعاتشان در بازار سرمایه به صورت شفاف اعلام شود.
رئیس سازمان بورس درباره نمادهای بسته شده خودروها افزود: این نمادها تا زمانی که اطلاعیه شفافی درباره اثرات این تصمیمها بر روی سودآوری شرکتها اعلام نکنند، بسته میمانند.
عشقی اضافه کرد: در پی انتشار اطلاعیه اصلاح قیمت خودرو، نماد شرکتهای اصلی که این اطلاعیه را دادند، در روز چهارشنبه (۱۹ آبان) قبل از معاملات بسته شد تا شرکتها شفافسازی کنند و اطلاعات تکمیلی را ارائه دهند.
وی با بیان اینکه اعلام حذف قیمتگذاری دستوری سهشنبه گذشته(۱۸ آبان) باعث خوشبینی در بازار شد و اثر مثبتی در سایر سهام داشت یادآور شد: پنجشنبه ۲۰ آبان به واسطه اختلاف نظری که درباره نحوه اجرای سیاست حذف قیمتگذاری دستوری ایجاد شد این اطلاعیه ملغی و روز شنبه به دلیل ملغی شدن این سیاست، بازار سرمایه منفی شد.
این مسئول ادامه داد: سیاست دولت در بلندمدت پرهیز از قیمتگذاری دستوری است این سیاست بارها توسط رئیسجمهور و تیم اقتصادی دولت اعلام شد و در دستور کار دولت قرار گرفت.
رئیس سازمان بورس عنوان کرد: بازار شرایط عادی خود را پیدا کرد، اما تأثیر این سیاست اثر یک یا دو روزه بر بازار گذاشت.
عشقی بیان کرد: سیاست بلندمدت این است که از سیاستگذاری دستوری فاصله بگیریم تا شرکتها بتوانند سودآوری بلندمدتی داشته باشند.
وی گفت: خیلی از صنایع مانند فولاد و پتروشیمی شامل قیمتگذاری دستوری نیستند، در برخی از صنایع شاهد قیمتگذاری دستوری هستیم که سیاست کلی دولت این است که قیمتگذاری دستوری برداشته شود.
گفتنی است در واکنش به اتفاقات اخیر، دیروز سعید اسلامی بیدگلی، دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری، در نامهای به رئیسجمهور با تأکید بر ضرورت اجتناب از قیمتگذاری دستوری، پیشنهاد داد کارگروه تخصصی ویژه با حضور نهادهای فعال بازار سرمایه تشکیل شود.