پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

استقلال و پرسپولیس، بهترین در حمله/ تراکتور بهترین در دفاع

مرحله گروهی فصل ۲۰۲۱ لیگ قهرمانان آسیا در منطقه غرب با رکوردهای تیم‌های ایرانی چه در حمله و چه در دفاع پایان...

کد خبر :21555 اردیبهشت 11, 1400
چاپ
33 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا، مرحله گروهی فصل ۲۰۲۱ لیگ قهرمانان آسیا برای نمایندگان ایران خیلی خوب به پایان رسید و ۳ تیم پرسپولیس، استقلال و تراکتور توانستند بلیت حضور در مرحله یک هشتم نهایی را دریافت کنند.

در مرحله گروهی این رقابت‌ها طی ۶۰ بازی، ۱۵۰ گل زده شد که میانگین هر بازی، ۲.۵ گل را به ثبت رساند. در این بین ۲ تیم استقلال و پرسپولیس با ۱۴ گل زده، بهترین خط حمله را در اختیار داشتند و نیروی هوایی عراق و گوا هند با دو گل زده، ضعیف‌ترین آمار را به ثبت رساندند.

اولونگا از الدحیل قطر و شیخ دیاباته بهترین گلزنان مرحله گروهی غرب آسیا بودند که به ترتیب موفق شدند ۹ و ۵ گل برای تیم‌هایشان به ثمر برسانند.

همچنین اولونگا با ۳۰ شوت به سمت دروازه بهترین آمار را در بین سایرین داشت و بغداد بونجاح با ۱۹ و عمر خریبین با ۱۷ شوت در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین الدحیل با ۱۰۴ شوت، الهلال با ۹۰ و السد با ۸۶ ضربه به سمت دروازه، شوت‌زن ترین تیم‌های دور گروهی بودند. پرسپولیس ایران با ۳۸، الدحیل قطر با ۳۴، الهلال عربستان و استقلال ایران با ۳۰ شوت در چارچوب، بالاترین دقت شوت را در دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا داشتند.

در عملکرد دفاعی نیز تراکتور ایران‌ بهترین عملکرد را داشت و  با ۳ گل خورده در کنار الوحده امارات بهترین خط دفاعی را در اختیار گرفت. همچنین تراکتور با ۵، الوحده با ۴، استقلال ایران و پاختاکور ازبکستان با ۳ کلین‌شیت، عملکرد بهتری در بسته نگه داشتن دروازه خود در مرحله گروهی منطقه غرب آسیا داشتند.

تیم فوتبال الهلال عربستان با ۳۸۶۲، پاختاکور ازبکستان با ۳۱۳۱ و پرسپولیس ایران با ۲۸۶۸ پاس، آمار بهتری را نسبت به سایر تیم‌ها ثبت کردند. همچنین الریان قطر با ۱۰۱، السد قطر با ۹۶ و فولاد ایران با ۹۲ خطا، خشن‌ترین تیم‌های مرحله گروهی بودند.

الوحده با ۱۶، الریان و النصر با ۱۵ کارت زرد بیشترین کارت زرد را در این مرحله دریافت کردند و نورالدین آمرابات از النصر و رخمانوف از AGMK ازبکستان با ۳ کارت زرد، رکوردداران دریافت کارت در دور گروهی بودند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

جدیدترین

  • باران زمستانی مهمان رامسر شد
  • وارونگی ارزش‌های انقلاب در رسانه‌های معاند
  • «آرمادای ترس» واشنگتن در آزمون ۴۷ ساله شکست خورد
  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت