پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ , Friday 22 November 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 21017
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲ اسفند, ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۶
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    مرغ ۲۵ هزار تومان / با ۲۰۰ برابر شدن بازهم مدیریت شد !

    یک مقام مسئول گفت: با افزایش ۲۰ درصدی تولید گوشت مرغ در پی تصمیم اخیر وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی می‌شود که التهاب بازار مرغ به پایان برسد.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی، با اشاره به اینکه قیمت مرغ تغییر چندانی نسبت به روزهای اخیر نداشته است، اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۸ هزار تا ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان و مرغ گرم در خرده فروشی ها ۲۵ هزار تومان است. هر چند در برخی مغازه ها با نرخ های بالاتر عرضه می شود که این موضوع گرانفروشی و اجحاف در حق مصرف کننده است.

    وی افزود: با توجه به شرایط فعلی عرضه و تقاضا پیش بینی می شود که تغییر محسوسی طی روزهای آتی در بازار مرغ رخ ندهد.
    اسداله نژاد ادامه داد: بنابر تصمیم اخیر وزارت جهاد کشاورزی سن کشتار مرغ از ۴۰ روز به ۴۶ روز افزایش یافته است و قرار شد سهمیه نهاده این چند روز هم در اختیار مرغدار قرار گیرد که این موضوع می تواند تولید گوشت مرغ را ۲۰ درصد افزایش دهد.

    نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه افزایش سن کشتار در تعادل قیمت مرغ در بازار تاثیر گذار است، بیان کرد: با افزایش سن کشتار و به طبع افزایش تولید مرغ تا حدی از التهابات بازار مرغ کاسته می شود.

    وی با تاکید بر فرهنگ سازی تولید مرغ سایز گفت: با ایجاد زیرساخت های لازم، تولید مرغ سایز باید در دستور کار قرار گیرد.

    اسداله نژاد در واکنش به تصمیم اخیر ستاد تنظیم بازار مبنی بر افزایش ندادن نرخ مصوب مرغ بیان کرد: با وجود آنکه تشکل ها نظرات خود را اعلام کردند، جای این سوال مطرح است که کارگروه تنظیم بازار بر چه مبنایی به این جمع بندی رسیده است، درحالیکه قیمت مصوب کنجاله سویا ۲۰ درصد، جوجه یکروزه ۵۰ درصد و ذرت ۱۴ درصد رشد داشته است؟

    به گفته این مقام مسئول، با توجه به اتخاذ تصمیمات نادرست کارگروه تنظیم بازار، ضربه مهلکی به تولید وارد خواهد شد.

    نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی درباره آینده بازار مرغ گفت: با افزایش سن کشتار و رشد ۲۰ درصدی تولید مرغ در سطح کشور که عدد بالایی است، پیش بینی می شود که التهابی در بازار مرغ نداشته باشیم.

    وی متوسط قیمت هر قطعه جوجه یکروزه را ۳ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به افزایش ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومانی قیمت جوجه طی روزهای اخیر، اما همچنان قیمت از نرخ مصوب کمتر است‌.

    اسداله نژاد از افزایش قیمت ذرت و کنجاله سویا در بازار خبر داد و گفت: نرخ کنونی هر کیلو ذرت از ۶ هزار و ۵۰۰ تومان و کنجاله سویا ۱۲ هزار تومان در بازار افزایش یافته است که با تخصیص سهمیه بیشتر نیازی به تامین نهاده از بازار آزاد نیست.

    این مقام مسئول ادامه داد: علی رغم افزایش قیمت مصوب ذرت و کنجاله سویا، ستاد تنظیم بازار نرخ مرغ را اصلاح نکرده است که این موضوع تولیدکنندگان را نسبت به امر تولید بی انگیزه کرده است.

    نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ شب عید نداریم، بیان کرد: بنابر برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر جوجه ریزی ۱۳۰ میلیون قطعه برای ایام‌ پایانی سال، کمبودی در عرضه مرغ شب عید نخواهیم داشت.

    نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: هر سال در اسفند، قیمت نهاده های دامی در بازار افزایش می یابد، اما به سبب آنکه سیستم تامین نهاده های دامی دولتی است، امیدواریم شاهد افزایش قیمت نباشیم.

    وی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید مرغ نداریم،افزود: با توجه به پتانسیل تولید، امکان صادرات یک میلیون تن مرغ مازاد وجود دارد که به علت نبود سیاست گذاری منطقی، بحث صادرات منتفی است.
    اسداله نژاد با بیان اینکه دولت به ازای هر قطعه مرغ ۴ کیلو نهاده تامین می کند، گفت: با توجه به افزایش مصرف مرغ ، از دولت تقاضا داریم که سهمیه نهاده دامی را کامل تخصیص دهد چرا که تامین ۴ کیلو نهاده به ازای هر قطعه و کشتار در سن ۴۰ روز منجر به تولید ۲ کیلو مرغ زنده و ۱.۷۰۰ گرم مرغ گرم می شود، در حالیکه با افزایش سهمیه نهاده ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش وزن گیری خواهیم داشت که بخشی از کمبود از این طریق جبران می شود.

    این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: با توجه به اتخاذ تدابیر وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی می شود که از یک هفته آینده ضمن اتمام التهاب در بازار مرغ، رضایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این خصوص جلب خواهد شد.

    برچسب ها :