پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

انتخاب هیئت رئیسه جبهه اصلاح طلبان +اسامی

رئیس جبهه اصلاح طلبان از ثبت این جبهه در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب و برگزاری انتخابات هئیت رئیسه خبر داد.

کد خبر :2071 دی 21, 1393
چاپ
67 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر ،محمدجواد حق‌شناس رئیس جبهه اصلاح طلبان اظهار داشت: پس از ثبت جبهه اصلاح طلبان در آذرماه گذشته در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، جلسات این جبهه با حضور اکثریت اعضا در سه هفته متوالی تشکیل و پیرامون راهبردهای فعالیت جبهه در سال جاری و سال آینده بحث و گفت‌وگو شد.

وی ادامه داد: در آخرین نشست جبهه اصلاح طلبان که در چهارشنبه گذشته برگزار شد، هیئت رئیسه جبهه از ۳ نفر به ۵ نفر افزایش یافت و این ترکیب تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده مسئولیت هیئت رئیسه جبهه را به‌عهده گرفتند.

رئیس جبهه اصلاح طلبان افزود: محمدجواد حق‌شناس از کانون دانش‌آموختگان استان بوشهر به‌عنوان رئیس جبهه اصلاح طلبان، بابک آذرباد از حزب ترقی ایران به‌عنوان نایب‌رئیس اول، سهیلا مدارایی از حزب مشارکت‌های مردمی گیلان به‌عنوان نایب‌رئیس دوم، مجید بهمن‌زاده از جمعیت اقتدار ملت ایران به‌عنوان دبیر جبهه و محمدرضا آل‌قیس از حزب پیشگامان توسعه به‌عنوان صندوق‌دار جبهه اصلاح طلبان انتخاب شدند.

حق‌شناس در پایان یادآور شد: جبهه اصلاح طلبان تصمیم گرفت در پاسخ به دعوت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برای شرکت در همایش بزرگ اصلاح طلبان که ۲۵ دی‌ماه برگزار می‌شود، با حضور تمامی دبیران کل احزاب عضو، در نشست مذکور حضور به هم رساند.

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، چندی پیش برخی از اعضای جبهه اصلاح‌طلبان با صدور اطلاعیه‌ای اسامی هیئت مؤسسین جبهه اصلاح‌طلبان را اعلام و تأکید کرده بودند این اسامی در دبیرخانه کمسیون ماده ۱۰ احزاب به ثبت رسمی رسیده است.

در اطلاعیه این جبهه آمده است: در امتداد فعالیت‌های جبهه اصلاح طلبان از سال ۱۳۷۸ و گسترش فعالیت‌های این جبهه در سال ۱۳۹۰ تاکنون براساس تصمیم اکثریت مطلق آرای اعضا در پاسخ به دعوت کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب برای ثبت جبهه‌های سیاسی اعلام می‌دارد که درخواست رسمی ثبت این جبهه موسوم به جبهه اصلاح طلبان ایران متشکل از ۱۶ حزب، جمعیت و تشکل سیاسی که تاکنون عضویت این جبهه را پذیرا شده‌اند توسط نماینده رسمی تشکل‌های حقوقی فوق، جمشید ایرانی دبیرکل حزب فرزندان ایران در تاریخ ۹۳٫۸٫۴ با کلاسه ۱۰۸۹۰۷ در دبیرخانه مرکزی کمیسیون مزبور در وزارت کشور به ثبت رسید.

این بیانیه می‌افزاید: بنابراین این اقدام براساس قانون فعالیت احزاب و تشکل‌های رسمی مصوبه مجلس شورای اسلامی، آئین‌نامه اجرایی آن و دعوت عام کمیسیون مزبور برای ثبت جبهه‌های سیاسی واجد حقوق مکتسبه درخصوص نام، عنوان انحصاری این جبهه برای اعضای مؤسس آن است، همچنین براساس توافقی که صورت گرفته اضافه شدن احزاب و  تشکل‌های همسو که مرامنامه و اساسنامه این جبهه را پذیرا باشند، بلامانع است.

در اطلاعیه مذکور اسامی هیئت مؤسس جبهه اصلاح‌طلبان به‌شرح ذیل است:

۱ ــ حزب اتحاد ملی ایران ــ محسن صفرپور

۲ ــ حزب ایران سرافراز ــ مشکین‌خط

۳ ــ حزب پیشگامان توسعه  ــ محمدرضا آل‌قیس

۴ ــ حزب ترقی ایران ــ بابک آذرباد

۵ ــ حزب توسعه استان کرمانشاه ــ امیرحسین مهدوی

۶ ــ حزب مستقل کار ــ عبادی

۷ ــ حزب فرزندان ایران ــ جمشید ایرانی

۸ ــ حزب مشارکت‌های مردمی گیلان ــ سهیلا مدارایی

۹ ــ جمعیت اقتدار ملت ایران ــ مجید بهمن‌زاده

۱۰ ــ جمعیت حمایت از نظم و قانون ــ حسین طجرلو

۱۱ ــ کانون دانشجویان و دانش‌آموختگان استان ایلام ــ آیت محمدی

۱۲ ــ سازمان رهروان فردا ــ بهنود نادری

۱۳ ــ مجمع دانشجویان و دانش‌آموختگان استان  بوشهر ــ محمدجواد حق‌شناس

۱۴ ــ مجمع دانشجویان و دانش‌آموختگان استان  آذربایجان شرقی ــ امیر اسلامی‌تبار

۱۵ ــ مجمع دانشجویان و دانش‌آموختگان استان ایلام ــ آیت محمدی

۱۶ ــ مجمع دانشجویان و دانش‌آموختگان استان  گلستان ــ محمد تبرایی.

تسنیم /

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

جدیدترین

  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید
  • خون امام خامنه‌ای در رگ‌های ملت جریان دارد
  • چهارشنبه‌سوری متفاوت در مازندران+فیلم
  • ملت ایران با وحدت و ایمان بر تهدیدات پیروز شد
  • توزیع ۳۵۱۷ تن نهاده های دامی درسال ۱۴۰۴ در رامسر
  • (بدون عنوان)
  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت