پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

کروناویروس آخرین همه گیری نخواهد بود که بشر با آن روبروست

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفت: بحران شیوع کروناویروس آخرین همه گیری نخواهد بود که بشر با آن روبروست.

کد خبر :20442 دی 7, 1399
چاپ
59 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا، “تدروس آدهانوم” دبیرکل سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: بحران کروناویروس آخرین همه گیری نخواهد بود که بشر با آن روبروست و تلاش برای بهبود سلامت انسان بدون مقابله با تغییرات آب و هوایی و حفظ حیات وحش”محکوم به فنا” است.

وی در پیامی به مناسبت اولین روز جهانی آمادگی برای مقابله با همه گیری همچنین چرخه “کوته بینانه خطرناک” تخصیص بودجه در شیوع بیماری را بدون کسب آمادگی برای مقابله با همه گیری بعدی محکوم کرد.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: اکنون زمان آن است تا از همه گیری بیماری کووید-۱۹ درس بگیریم. برای مدت طولانی، جهان در یک چرخه وحشت و غفلت عمل کرده است.

وی اظهار کرد: هنگام شیوع بیماری بودجه تخصیص می دهیم و وقتی بیماری ریشه کن شد، آن را فراموش می کنیم و برای جلوگیری از همه گیری بعدی کاری نمی کنیم.

آدهانوم افزود: تاریخ به ما نشان داده همه گیری کووید-۱۹ آخرین بحرانی نیست که بشر با آن روبروست و همه گیری بیماری، حقیقتی از حیات بشر است. همچنین همه گیری تاکید کننده وجود ارتباط بین سلامت بشر، حیوانات و کره زمین است.

به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، به گفته دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، هرگونه تلاش برای بهبود سلامت انسان محکوم به فناست مگر اینکه رابطه حیاتی بین انسان و حیوانات و تهدید تغییرات اقلیمی مورد توجه قرار گیرد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + سه =

جدیدترین

  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید
  • خون امام خامنه‌ای در رگ‌های ملت جریان دارد
  • چهارشنبه‌سوری متفاوت در مازندران+فیلم
  • ملت ایران با وحدت و ایمان بر تهدیدات پیروز شد
  • توزیع ۳۵۱۷ تن نهاده های دامی درسال ۱۴۰۴ در رامسر
  • (بدون عنوان)
  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت