پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

اخذ مجوز ایجاد آزادراه ساحلی در مازندران

وزیر راه و شهرسازی گفت: مجوز ایجاد آزادراه ساحلی چالوس - غرب استان مازندران گرفته شد و می تواند سبب ایجاد تحول در صنعت حمل و نقل استان...

کد خبر :20257 آذر 29, 1399
چاپ
74 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، محمد اسلامی در تماس تلفنی برنامه جهش تولید با موضوع حمل و نقل با بیان اینکه مازندران یکی از کانون‌های حمل و نقلی کشور به شمار می‌رود، اظهار داشت: بخش حمل و نقل مازندران از بخش‌های کوشا، مؤثر و تأثیرگذار در صنعت کشور بوده است.

وی با عنوان اینکه مازندران در بخش کریدور شرقی و شمال – جنوبی، حمل و نقل دریایی سهم قابل ملاحظه‌ای دارد، افزود: بندرامیرآباد یک نقطه حمل و نقل ترکیبی محسوب می‌شود و این بندر به خط و اسکله رو- رو متصل شده است.

وی ادامه داد: حمل و نقل ترکیبی یکی از حلقه‌های مفقوده گذشته بود و امروز از خط کشتیرانی بهره مند هستیم و از تجار و بازرگانان تقاضا داریم از خط کشتیرانی دریای خزر که دارای کانتینرهای یخچال دار است برای صادرات محصولات مختلف از جمله شیلاتی استفاده کنند.

وزیر راه و شهرسازی درباره تکمیل زیرساخت‌های جاده و حمل و نقلی استان مازندران با بیان اینکه کریدور آزادراهی در مازندران برای ما دارای اهمیت است، افزود: آزادراه تهران – شمال از کارهای بزرگ و تاریخی بود که بخشی از آن در سال قبل افتتاح شد.

اسلامی یادآور شد: همچنین بخشی از منطقه دو آزادراه تهران- شمال و باند دوم جاده هراز افتتاح می‌شود و این مسیرهای دستیابی به تهران و آزادراه کنارگذر جنوبی تهران به طول ۱۷۰ کیلومتری حلقه تسهیل سازی کریدورهای ارتباطی به شمار می‌رود.

وی گفت: استان مازندران دارای شش میلیون تن محصول تولیدی بوده و از نظر یک کانون لجستیکی ممتاز محسوب می‌شود و مازندران جزو شریان‌های حیاتی کشوری به حساب می‌آید و توجه ویژه ای به آن می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با عنوان آزادراه ساحلی در مازندران پیگیری می‌شود، گفت: مجوز احداث آزادراه ساحلی چالوس به غرب استان گرفته شد و آزادراه قائمشهر به شرق مازندران نیز در دست پیگیری است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

جدیدترین

  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت