تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
۴ ورق نان تست
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
۴ تخم مرغ
¾ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
دو قاشق چایخوری پیازچه
دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
طرز تهیه
۱- وسط نانها را خالی کنید. در یک تابه بزرگ روغن را با حرارت متوسط گرم کنید. تکههای نان را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. نانها را برگردانید و سمت دیگر را نیز تفت دهید.
۲- تخم مرغ را در یک استکان بشکنید و مراقب باشید زرده به هم نخورد. لبه استکان را به سوراخ نزدیک کنید و آرام داخل آن بیندازید. درب تابه را بگذارید و و ۵ تا ۶ دقیقه بپزید تا سفیدهها سفت شوند.
۳- تستهای نیمرو را داخل بشقاب بگذارید و روی آن گوجه فرنگی و در صورت تمایل پیازچه بریزید و با پنیر سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۱۷۷
چربی: ۹ گرم
کلسترول: ۱۸۸ میلی گرم
کربوهیدرات: ۱۳ گرم
فیبر: ۲ گرم
سدیم: ۲۲۵ میلی گرم
پتاسیم: ۲۱۵ میلی گرم
کلسیم: ۹۱ میلی گرم
آهن: ۹۱ میلی گرم