پروتئینهای باکیفیت
پروتئینهای باکیفیت به غذاهایی میگویند که مقدار زیادی پروتئین به بدن شما میرسانند و در عین حال نیز چربی بسیار کمی دارند. نمونهای از این غذاها سفیده تخم مرغ، مرغ، گوشت لخم و کمچرب، ماهی، حبوبات و غلات هستند. مصرف پروتئینهایی مانند اینها سوخت و ساز بدنتان را افزایش میدهد تا در نهایت شما کالری بیشتری بسوزانید.
اسیدهای چرب ضروری
اسیدهای چرب ضروری که به چربیهای خوب معروف هستند در مغزهای گیاهی (آجیلها)، دانهها و ماهیهای چرب مانند ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی و ماهی سالمون به چشم میخورند. اسیدهای چرب ضروری به امگا ۳ هم شهرت دارند و از فواید بسیاری در ترمیم بافتها و حفظ و افزایش عملکرد مغز برخوردار هستند. علاوه بر این مزایا، اسیدهای چرب ضروری به ما کمک میکند تا چربی را فرآوری کرده و آنها را از بدن خارج کنیم.
ویتامین ث
میوهها بهترین منبع ویتامین ث هستند. میوهها، مخصوصاً آنهایی که سرشار از ویتامین هستند، شامل پرتقال، گوجه فرنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین، گریپ فروت، گوآوا و پاپایا میشود. مصرف این میوهها تولید آمینو اسید کارنتین توسط بدن را افزایش میدهد. این اسید در پردازش و رقیق کردن چربیهای انباشته برای دفع کردن از بدن مؤثر هستند.
انواع فلفل
فلفلها و دیگر انواع فلفلهای تند حاوی کپسایسین هستند که خواص ترموژنیک دارد. به عبارت دیگر، این مواد میتوانند دمای بدن را بالا ببرند و در نتیجه با افزایش سالم متابولیسم طی ۲۰ دقیقه بعد از مصرف واکنش نشان دهند.