مواد لازم:
– خیار شور نیم کیلو
– تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
– نمک ۱ و نیم قاشق غذاخوری
– فلفل ۱ قاشق غذاخوری
– شکر ۱ قاشق غذاخوری
– سیر ۳ حبه
– سرکه سفید دو سوم پیمانه
– آب جوشیده ۱ پیمانه
– شوید تازه به مقدار دلخواه
– فلفل تند تازه اختیاری
– شیشه ۲ عدد
طرز تهیه:
– خیارها را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند، زیرا در صورت مرطوب بودن خیار شورهای شما کپک میزنند، یک چهارم خیارها را داخل شیشه بریزید.
– تخم گشنیز، نمک، فلفل، شکر، سیر و سرکه را در ظرفی جداگانه ترکیب کنید و درب آن را بسته و به خوبی تکان دهید و نیمی از آن را روی خیارها بریزید.
– سپس باقی خیارها را اضافه کنید.
– آب را به جوش بیاورید، اجازه دهید خنک شود و روی خیارها بریزید.
– کمی گشنیز تازه را روی خیارها اضافه کنید و فلفل تند و باقی مانده ادویهها را اضافه کنید و درب شیشه را بسته و آن را به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید بعد از این مدت میتوانید آن را سرو کنید.