پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

همایش ۱۰۰ کودک بسیجی در رامسر برگزار شد

همایش صد کودک بسیجی به همت حوزه بسیج الزهرا (ع) با همکاری سپاه و اداره بهزیستی شهرستان رامسر برگزار شد.

کد خبر :17177 آذر 1, 1396
چاپ
51 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین، به مناسبت هفته بسیج و برای دومین سال همایش ۱۰۰ کودک بسیجی به همت حوزه بسیج الزهرا (ع) خواهران رامسر با همکاری سپاه و اداره بهزیستی در نمازخانه سپاه این شهرستان برگزار شد.

در این همایش نو آموزان، مهدهای خورشید، منان، پامچال، شاپرک، نیلوفر، بنفشه، نازنین،ف رهام،امید فردا، ماه نی نی، فرشته ها، قاصدک، مهر آفرین، یاس سپید، مهر مادر، شکوفه های ایمان، نور الرقیه و گل های بهشت حضور پرشور داشتند.

فرمانده سپاه رامسر در این همایش ضمن تبریک و گرامیداشت هفته بسیج، از واحد بسیج الزهرا (ع) خواهران و همکاری اداره بهزیستی برای برگزاری این همایش تشکر کرد و از مدیران و مربیان مهدهای کودک، آموزش اسلامی کودکان را مورد تاکید قرار داد.

وی تصریح کرد: فاجعه سند ۲۰۳۰ را فراموش نکنید، ما دانشمندان معاصر و شهدای بزرگ و نخبگان زیادی داریم که با عدم بهره گیری از از مفاد سند ۲۰۳۰ ادامه راه انقلاب اسلامی را پیش گرفتند.

سرهنگ جعفری افزود: ۲۰۳۰ آموزه های قرآنی و معنویت را کمرنگ و حتی به مرور حذف خواهد کرد.

وی یادآور شد: از مدیران و مربیان مهدها می خواهیم در آموزش ها حسایت به خرج دهند و با حواس جمع در جبهه جنگ نرم و جهاد فرهنگی هوشیار باشند زیرا ما نسبت به آینده این کودکان مسئولیم.

جعفری در ادامه بیان کرد: دومین سال برگزاری همایش صد کودک بسیجی در شهرستان رامسر است و این یک اتفاق خوش یمن و خوب است و این همایش ها با اهداف بلند مدت و این قبیل اتفاقات برای آینده کشور و کودکان این کشور سرمایه گذاری محسوب می شوند.

رییس اداره بهزیستی شهرستان رامسر نیز در ادامه این همایش بیان کرد: امروز کشور های غربی برای کودکان به علت نداشتن قهرمان های راستین در پیشینه تاریخی خود، قهرمان های کذایی و پوشالی را در فیلم و برنامه های کودک خود تصویر سازی می کنند، اما ما در کشور عزیزمان ایران قهرمان های واقعی و عینی را داشتیم و داریم.

وی افزود: شهدای اسلام ،شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم ،شهید محسن حججی ها قهرمان های ما هستند و ما باید کودکان را با قهرمانانمان آشنا کنیم تا راه آن ها را پیش بگیرند.

همایش با اجرای نمایش کودک توسط گروه فرهنگی هنری آرنگ و اهدای لوح و جوایز به کودکان پایان یافت.

گفتنی است که برای دومین سال همایش ۱۰۰ کودک بسیجی به همت حوزه بسیج خواهران الزهرا (ع) به فرماندهی سرکار خانم بابایی مسئول بسیج خواهران رامسر برگزار شده است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

جدیدترین

  • مدافعان حرم، درس‌آموختگان مکتب اهل بیت (ع) بودند
  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید
  • خون امام خامنه‌ای در رگ‌های ملت جریان دارد
  • چهارشنبه‌سوری متفاوت در مازندران+فیلم
  • ملت ایران با وحدت و ایمان بر تهدیدات پیروز شد
  • توزیع ۳۵۱۷ تن نهاده های دامی درسال ۱۴۰۴ در رامسر
  • (بدون عنوان)
  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت