پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

شناسایی پروتئینی که به درمان ام اس کمک می کند

طبق نتایج یک مطالعه جدید، پروتئین لخته کننده خون از ترمیم مغز پیشگیری کرده و ممکن است به بیماران مبتلا به ام اس کمک...

کد خبر :16289 آبان 15, 1396
چاپ
3 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، همانند یک سیم لخت که بدون روکش پلاستیکی عادی بوده و در معرض عناصر و ریسک نابودی قرار می گیرد، الیاف عصبی درون مغز روکش حفاظتی شان موسوم به میلین را از دست داده و بی نهایت اسیب پذیر می شوند.

این وضعیت موجب می شود سلول های عصبی در معرض محیط قرار گیرند و توانایی شان در انتقال سریع سیگنال ها کاهش یابد و در نتیجه منجر به اختلال در شناخت، احساسات و حرکت می شود.

در این بیماری به نظر می رسد مغز موجب فعال شدن مکانیسم های ترمیم کننده میلین می شود اما نمی تواند این فرآیند را تکمیل نماید. سال ها دانشمندان در پی تشخیص این موضوع بودند که چرا این مکانیسم ترمیم متوقف می شود.

کاترینا آکاسوگلو، سرپرست تیم تحقیق از موسسه گلدستون کالیفرنیا، در این باره می گوید: «ما به شیوه های درمانی جدید امیدوارکننده ای دست یافتیم. این فرایند با پروتئین موجود در خون مرتبط است. ما دریافتیم زمانیکه فیبرینوژن (پروتئین لخته کننده خون) در سیستم عصبی مرکزی نفوذ می کند، مانع از تولید میلین توسط سلول های مغز می شود و در نتیجه از ترمیم مغز ممانعت می کند.»

سلول های موردنیاز برای ترمیم میلین در حال حاضر در سیستم عصب مرکزی موجود است. آنها سلول های بنیادی بالغی هستند که به محل های صدمه دیده حرکت می کنند و در آنجا به سلول های تولید کننده میلین تبدیل می شوند.

با این حال در بسیاری از بیماری های نورولوژیکی، این فرایند متوقف می شود. به همین دلیل مغز قادر به ترمیم میلین آسیب دیده نیست.

حال محققان در حال بررسی شیوه های جدید هدف قراردادن فیبرینوژن به عنوان شیوه ای برای بازسازی عملکردهای بازسازی کننده در سیستم عصب مرکزی هستند. این اقدام منجر به درمان های جدیدی برای کمک به بیماران مبتلا به ام اس و بسیاری از بیماری های دیگر مرتبط با میلین می شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + چهار =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت