روابط خانوادگی با گسترش فضای مجازی مختل شده است

چاپ

به گزارش رامسرنوین، به نقل از امیر غفارمنش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری فارس استان تهران درباره نحوه استفاده مردم از فضای مجازی اظهار کرد: اطلاعات و اخبار به‌سرعت در فضای مجازی پخش می‌شود و باید نحوه استفاده درست از فضای مجازی را یاد بگیریم.

وی با اشاره به اینکه کل زندگی ما را شبکه‌های مجازی احاطه کرده است، تصریح کرد: تلویزیون بخشی از زندگی ما را احاطه کرده است؛ تمام افراد خانواده به تلویزیون معطوف می‌شوند و ارتباط آن‌ها با یکدیگر قطع می‌شود.

این بازیگر سینما و تلویزیون با بیان اینکه در مهمانی‌ها می‌بینیم که جای گفتن و پرسیدن و احوالپرسی همه سرشان داخل گوشی‌های خود است، اضافه کرد: مردم در فضای مجازی به آدم‌های آن‌سوی مرزها نزدیک، ولی از اطرافیان خود دور می‌شوند و از هم فاصله می‌گیرند.

غفارمنش با تأکید بر اینکه با گسترش فضای مجازی در کشور روابط خانوادگی به خاطر جذب بیش‌ از حد به این شبکه‌ مختل شده، تصریح کرد: تربیت فرزندان از دست خانواده‌ها خارج شده و فضای مجازی آدم‌ها را به خودمشغولی وادار کرده است.

وی با اشاره به اینکه دنیا ارزش زیادی به فضای مجازی می‌دهد و نباید این‌طور باشد، افزود: فضای مجازی به‌نوعی خودمشغولی بی‌هویت، بی‌مصرف و بی‌ارزش است و آدم‌ها در فضای مجازی ماسک به‌صورت دارند؛ خود را به‌ گونه‌ای جلوه می‌دهند و واقعیت چیز دیگری است.

این بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان با بیان اینکه در جامعه‌ای که تفریحات کم است، همه معتاد شبکه‌های مجازی می‌شوند، اضافه کرد: باید در این راستا برنامه‌ریزی شود و فضاهای تفریحی حقیقی برای کاهش آسیب‌های فضای مجازی ایجاد شود.

غفارمنش با تأکید بر اینکه شهرداری‌ها در دنیا برای تفریحات سالم، ورزش و شاد کردن مردم هزینه می‌کنند، تصریح کرد: ما کمتر در کشور شاهد تلاش شهرداری‌ها در این بخش‌ها هستیم.

انتهای پیام/ک