حرکت خیرخواهانه و مهربانانه خیّران و نیکوکاران گامی برای عدالت گستری/ روز نیکوکاری امید دست های بی‌رمق پدران و مادران مستمند

چاپ

شرایط کشور به گونه‌ای است که بسیاری از افراد توان ادامه زندگی را به لحاظ مالی ندارند و بسیاری از پدران و مادران به دلیل مشکلات مالی اشک‌های شرم از گونه‌ها‌یشان جاری می‌شود.

امروز چه دل‌های نازکی به آسانی به دلیل بی‌پولی پدران و مادران شکسته می‌شود و ناامیدی از ادامه زندگی، قلب‌های آزرده، سینه‌های خسته و دست‌های بی‌رمق در جامعه انباشته شده است.

در این میان همه منتظر یک حرکت خیرخواهانه و مهربانانه خیران نیک اندیش و نیکوکارانی هستند که در تمامی زمان‌ها به ویژه هفته احسان و نیکوکاری، دستان نیازمندان را بگیرند تا شادی سهم همه باشد.

عباس جعفری کارشناس مسائل فرهنگی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، با اشاره به اینکه همه باید تلاش کنیم تا شادی را در جامعه به ارمغان بیاوریم، گفت: در روزگاری که نه برجام توانست زندگی اقتصادی مردم را بهتر کند و نه مدیریت دولتی، بهتر است مردم به حال خود فکری کنند و نگذارند پدری در برابر فرزندان و خانواده خود شرمسار باشد.

وی با بیان اینکه مسئولان دولت بارها از خوب شدن شرایط زندگی پس از قرارداد برجام سخن گفتند اما کمترین اثری را در زندگی خود مشاهده نمی‌کنیم، اظهار کرد: در این وضعیت فاصله بین فقرا و مستمندان و ثروتمندان بیش از پیش شده است.

این کارشناس فرهنگی با بیان اینکه یکی از دستورات خداوند ایجاد عدالت و احسان است، گفت: در حالیکه مسئولان نمی‌توانند عدالت را برقرار کنند، این مردم باید بار دیگر به صحنه بیایند تا درسی دیگر به سخنوران بی‌مسئولیت دهند.

جعفری با اشاره به اینکه خداوند همه مومنان را به رعایت عدالت و انصاف در زندگی دستور می‌دهد، اظهار کرد: یکی از اموری که باید فراهم شود، احسان متقابل است، یعنی این احسان باید دو سویه باشد و تنها از سوی مردم نباشد، بلکه مسئولان نیز باید احساس مسئولیت کنند.

مهدی اسفندیاری دانش‌آموخته مطالعات اجتماعی نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، اظهار کرد: در میان تمام امکاناتی که خداوند به انسان‌ها داده است مهم‌ترین توجه ما باید به آخرت و روز حسابرسی باشد چرا که این روز از تمامی این امکانات داده شده پرسیده می‌شود.

وی با بیان اینکه انسان‌ها در مطالعات اجتماعی نسبت به یکدیگر سهمی دارند، خاطرنشان کرد: احسان متقابل است، در این زمینه به هر کسی احسان و نیکی شود، اثر آن بازگشت دارد.

دانش‌آموخته مطالعات اجتماعی با اشاره به اینکه اگر افراد چنین تصوری داشته باشند، هیچ نیازمندی در کشور وجود ندارد، افزود: در انسان شناسی اسلامی، اگر انسان سرمایه هستی خود را صرف امور دنیوی کند، با ضرر روبه رو می‌شود اما اگر این امر را برای رسیدن به تعالی هزینه کند، در مسیر رستگاری گام بر می‌دارد.

به گزارش بلاغ، همه باید در این مسئله مهم اجتماعی همراه و همگام با کمیته امداد ورود پیدا کنند و با توجه به محرومان جامعه شرایطی را فراهم کنند تا هیچ فردی در کشور با این مسائل رو به رو نباشد.