به گزارش رامسرنوین ، رضا گرزین در نمایشگاه «مازنیسره» در مکان نمایشگاههای بینالمللی مازندران در قائمشهر، با بیان اینکه نیمی از گروههای هدف در بحث بانوان در بخش شهری روستایی و مناطق آسیبپذیر خلاصه میشود، اظهار کرد: در این راستا آموزشهای متعددی را برای بانوان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: بانوانی که در بخش آموزشی با مشکل رو به رو هستند و از طریق کمیته امداد و بهزیستی معرفی میشوند، اداره کل فنی و حرفهای استان به ارائه آموزش در حوزههای مختلف میپردازد.
مدیرکل فنی و حرفهای استان مازندران خاطرنشان کرد: بر اساس تفاهمنامه سه جانبهای که با بانک کارآفرین امید منعقد شد، بانوانی که این طرح را ارائه دهند به بانک برای دریافت تسهیلات معرفی میشوند و بانک میتواند از ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ بهره پایین در اختیار انها قرار دهد.
گرزین افزود: اگر بانوان کارآفرین بخواهند از تسهیلات پشتیبان برای ارائه خدمات بهتر استفاده کنند و افرادی را نیز زیرپوشش بیمه ای قرار دهند بر مبنای توافقهای اولیه، بانک کارآفرین امید میتواند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات به آنها بپردازد.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل فنی حرفه ای مازندران سالانه تعهدات آموزشی متعددی در روستا، شهر، پادگان، زندانها و صنایع را در دستور دارد و برای توانمندی دانشجویان و فارغ التحصیلان نیز آموزش هایی ارائه میشود.
گرزین بیان کرد: در بخش دولتی در سال ۹۵ حدود ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر ساعت در مازندران تعهد آموزشی وجود داشت که پیش بینی میشود بیش از این مقدار تعهد تا پایان سال انجام شود.
مدیرکل فنی و حرفهای استان مازندران اضافه کرد: همچنین در بخش خصوصی ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت تعهد وجود داشت که در این بخش نیز موفق عمل شده است.
گرزین گفت: این آمار بر اساس معیار تطابقی به نفر در بخش دولتی ۳۰ هزار نفر و در بخش خصوصی و آموزشگاههای آزاد ۴۰ هزار نفر زیرآموزش قرار میگیرند که بیش از ۷۰ هزار نفر آموزش در حال انجام است. این میزان در مقایسه نسبت به زمان مشابه در سال گذشته با تعداد ۶۸ هزار نفر با افزایش دو هزار نفری در بحث اموزش همراه بوده است.
وی در پایان این اقدامات را برای توانمندسازی هرچه بیشتر افراد در راستای کار افرینی و خودکفایی اقتصاد مقاومتی مهم ارزیابی کرد.
بلاغ/