پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مراسم بزرگداشت شهید مصطفی تاش موسی در زادگاهش برگزار شد+ تصاویر

با حضور مردم و مسئولان استان و شهرستانی مراسم بزرگداشت یاد و خاطره اولین شهید مدافع حرم رامسر «شهید مصطفی تاش موسی» در زادگاهش روستای گالش محله برگزار...

کد خبر :10488 فروردین 21, 1395
چاپ
25 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر رامسر، این مراسم با سینه زنی و دسته روی جوانان روستا آغاز شد و حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی امام جمعه رامسر در ادامه به سخنرانی پرداخت و مداح کربلایی مرتضی امیرسلیمانی در وصف شهدای مدافع و حرم و اهل بیت روضه خوانی کرد.

حجت الاسلام سید جلیل مرتصوی در این مراسم گفت: اگر این شهدا در زمان امام حسین (ع) هم بودند باز هم از خود رشادت نشان میدادند.

وی افزود: از شهرستان رامسر همانند همه شهرستان های کشور افردای دیگر هم اکنون درحال دفاع از حرم هستند و اگر رشادت های ایرانی ها نبود تاکنون تکفیری ها حرم حضرت زینب (س) را تخریب کرده بودند.

وی با تبریک و تسلیت شهادت شهید تاش موسی به خانواده شهید، مردم و بسیجی گفت: هیچ قدرتی حتی باپیشرفت علم و ثروت نمیتواند جلو مرگ را بگیرد و خوشبحال کسانی که در راه خدا، اهل بیت و دفاع از اسلام جانشان را تقدیم کنند.

امام جمعه رامسر با بیان اینکه شهادت زیباترین مرگ است. خاطر نشان کرد: مطمئناً خداوند در کارنامه شهید تاش موسی کاری را برجسته دید که توفیق شهادت را نصیبش کرد و این کافیست یک لحظه جرقه ای در دل یک انسان ایجاد شود که باعث می شود انسان از فرش به عرش برسد.

وی در ادامه بیان کرد: همانطور که حاج قاسم سلیمانی برای کشور افتخار است، سرداران و همرزمان شهید که از سپاه قدس در مراسم امروز در روستای گالش محله رامسر حضور دارند برای ما افتخار اند.

وی با اشاره به اینکه همرزمان شهید از ۲۲بهمن از شهادت مصطفی تاش موسی اطلاع داشتند گفت : داعشی ها و تکفیری ها پول بسیار زیادی در قبال تحویل پیکر وی خواستند اما خانواده شهید گفتند حاضر نیستیم با پول دادن به داعشی ها آنان را تقویت کنیم و پیکر پدرمان را به حضرت زینب(س) تقدیم می کنیم.

امام جمعه رامسر در پایان با پرسش اینکه چه کسی حاضر است جانش را بدهد تا پول بگیرد گفت : برخی ها میخواهند با این جملات به جایگاه شهادت ضربه بزنند.

IMG_6949 copy IMG_6974 copy IMG_6977 copy IMG_6979 copy IMG_6986 copy IMG_7003 copy IMG_7013 copy

IMG_7028 copyIMG_7039

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت