پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

۵۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه سلامت هستند/ بدهی های بیمه سلامت به مطب ها پرداخت می شود

مدیر کل دفتر تدوین استانداردها و توسعه خدمات بیمه ای سازمان بیمه سلامت کشور گفت: ۵۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه سلامت...

کد خبر :15663 آبان 7, 1396
چاپ
4 Views
0 نظر

به گزارش رامسر نوین، دکتر جلال سعیدپور در همایش توانمند سازی بیمه شدگان بیمه سلامت کشور در هتل رامسر گفت: هدف از برگزاری این همایش پر رنگ تر شدن نقش مردم در نظام سلامت و حرکت به سوی نظام سلامت مردم محور است‌.

وی افزود: بر اساس استانداردها نظام های سلامت باید به سمت مردم محوری حرکت کرده و شاهد مشارکت بیشتر مردم و فعالیتهای مرتبط با سلامت باشیم که نیازمند مشارکت مردم هستیم تا دانش آنها جهت تصمیمات بهتر برای سلامت خود بگیرند.

مدیر کل دفتر تدوین استانداردها و توسعه خدمات بیمه ای سازمان بیمه سلامت کشور تصریح کرد: در توانمند سازی بیمه کوشا بوده و با بررسی راهکارها جهت ارتقای بیمه فعالیت داریم.

وی افزود: ۵۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه سلامت هستند که جزء جمعیت هدف ۴۰ میلیونی هستند و بدلیل گستردگی کار بیمه نیازمند تلاش تمامی دست اندرکاران در این حوزه هستیم.

وی درباره مشکل بیمه سلامت از سوی مطب های خصوصی در عدم پذیرش دفترچه بیمه سلامت گفت: با توجه به مشکلاتی که در زمینه تامین منابع مالی نظام سلامت پیش آمده مشکلات حادث شده و با تعامل مسئولین سطح بالای کشور در حال تامین بودجه برای بیمه سلامت هستند و بزودی این مشکل حل می شود.

سعیدپور بیان کرد: ۹۵ درصد اعتبارات بیمه سلامت دولتی بوده و وابسته به بودجه هایی است که از طرف دولت اتخاد میشود و با تامین منابع باید شاهد تحول در نظام بیمه سلامت کشور باشیم.

مدیر کل بیمه سلامت استان مازندران اظهار کرد: یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت استان مازندران تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

به گزارش رامسر نوین دکتر رسول ظفر مند در همایش توانمند سازی بیمه شدگان بیمه سلامت کشور گفت: از این جمعیت یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر دفترچه های روستایی بیمه سلامت دارند و مابقی در صندوق های کارمندان، سایر اقشار و بیمه سلامت همگانی عضو هستند.

وی افزود: با دستور حاکمیتی قصد داریم هیچ فردی در استان بدون بیمه نباشد و بدنبال استعلام و شناسایی افراد فاقد بیمه هستیم تا تحت پوشش قرار دهیم.

خبر: جلال کمالی

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 13 =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت