پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور دیوانه آمریکا ارزش پاسخ ندارد

امام جمعه رامسر گفت: اظهارات بی‌اساس و ابلهانه رئیس جمهور دیوانه آمریکا همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند ارزش جواب دادن...

کد خبر :14996 مهر 28, 1396
چاپ
6 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام سیدجعفر رضایی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه رامسر با اشاره به هفته تربیت بدنی و تبریک این هفته به ورزشکاران، اظهار کرد: به همه مسئولان اداری، نهادهای دولتی، امنیتی، نظامی و مردم توصیه می‌کنم که ورزش را باید به عنوان یک فرهنگ عمومی در جامعه گسترش دهیم زیرا ورزش مهمترین اصل برای سلامت فرهنگی جامعه است.

وی افزود: امروز در نظام تربیت بدنی ورزش پهلوانی و قهرمانی خواستگاهش ورزش همگانی و عمومی مردم در جامعه است و ورزش همگانی را شروعی برای پرورش ورزشکاران قهرمان و نامی می‌دانند.

امام جمعه رامسر در ادامه بیان کرد: اداره تربیت بدنی در هر شهری به ویژه شهرستان رامسر اگر می‌خواهد موفق شود باید ورزش را به یک فرهنگ عمومی تبدیل کند و با برنامه‌های مختلف مردم را با ورزش نزدیک کند.

رضایی در همین زمینه تصریح کرد: ورزش قهرمانی و موفقیت‌های ورزشکاران در بحث اعتماد به نفش ملی یک کشور و یک شهر بسیار اهمیت دارد و مقام‌های ورزشی برای جوانان یک جامعه الگوسازی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان رامسر در گذشته‌ای نه چندان دور مفاخر زیادی در عرصه‌های مختلف از جمله ورزش داشتیم تاکید کرد: مسئولین تمام تلاش خود را بکار ببرند تا مفاخر ورزشی، فرهنگی، دینی و علمی رامسر را به نسل جوان معرفی کنند تا جوانان شهرستان رامسر مفاخر و افتخارات شهر خود را بشناسند.

رضایی یادآور شد: مهمترین و پرزمینه ترین کار در عرصه فرهنگی یک جامعه امر ورزش است.

وی اضافه کرد: امروز جامعه جهانی به ورزش با نگاه سلامت جسمی و روحی نگاه می‌کند و برای بسیاری از بیماری‌ها ورزش کردن تجویز می‌شود.

امام جمعه رامسر با اشاره به سخنان توهین آمیز اخیر ترامپ رئیس جمهور دیوانه آمریکا بیان کرد: اظهارات بی اساس و ابلهانه رئیس جمهور دیوانه آمریکا همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند ارزش جواب دادن ندارد.

رضایی خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی آمریکا را خوب می‌شناسند و این طور یاوه سرایی‌ها خللی در عزم و اراده پولادین مردم ایران اسلامی ایجاد نمی‌کند.

وی در پایان با اشاره به شهادت امام سجاد (ع) گفت: شهادت مظلومانه امام سجاد ۳۴ سال بعد از واقعه عاشورا اتفاق افتاد و در طول این سال‌ها امام سجاد (ع) همیشه واقعه عاشورا را بازگو کرد و در غم ظلم‌های ناروا به خاندان اهل بیت پیامبر (ع) گریست.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 8 =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت