پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

گلایه شدید گریمور سینما از دخالت بازیگران زن در گریم

گریمور نمایش "بی‌پدر" گفت: من به بسیاری از دوستانم می‌گویم که در سینمای امروز نیاز نیست که کلاس بروید و آموزش ببینید. کافی است در کافه‌هایی که هنرمندان می‌روند بروید و یا در مهمانی‌های شبانه آن‌ها...

کد خبر :17522 آذر 12, 1396
چاپ
3 Views
0 نظر
 به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ،به گزارش افکارنیوز، شاهین فتحی گریمور سینما، تئاتر و تلویزیون درخصوص مشکلاتی که بازیگران مطرح بعد از گریم به وجود می‌آورند گفت: متاسفانه این روز‌ها گریم شاهد بداخلاقی‌های خاصی از سوی بازیگران است و این اتفاق به این واسطه می‌افتد که حرفه گریم هیچگونه مقررات ثابت اخلاقی و تنظیم شده‌ای ندارد.

گلایه شدید گریمور سینما از دخالت بازیگران زن در گریم

وی در همین راستا افزود: مشکل از آنجا شروع می‌شود که وقتی بازیگری اولین بار با گریم جلوی دوربین می‌رود و به اصطلاح راکوردی می‌شود، چون می‌داند که در آن مجموعه قطعاً بازی می‌کند هر کاری را در قبال گریم خود انجام داده و به هیچ وجه به صحبت‌های گریمور و یا کارگردان توجهی نمی‌کند.

این گریمور جوان با اشاره به بازیگرسالاری در سینمای ایران تاکید کرد: گاهی عدم تعهد به گریم توسط بازیگر تا آنجا پیش می‌رود که کل پروژه متوقف می‌شود، زیرا اگر بازیگر قهر کند حتی کارگردان هم کاری از دستش بر نمی‌آید. خیلی بازیگران بعد از اولین فیلمبرداری به خاطر اعمال سلیقه شخصی خود در گریم قهر می‌کنند. در این بین هیچ یک از عوامل و گریمور ها نمی‌توانند با بازیگران بحث کنند، زیرا حرف اول این روز‌های سینما را بازیگر می‌زند.

وی افزود: این اتفاق یعنی دخالت بازیگران، بیشتر در بین بازیگران باتجربه می‌افتد و کار به جایی رسیده که کل عوامل کار به خاطر نظرات شخصی یک بازیگر عوض شده اند اما خود آن بازیگر در نقشش مانده است. من این مشکلات را بار‌ها تجربه کرده‌ام.

طراح گریم نمایش “خواب خوب خواب” با تاکید بر زشت بودن دخالت بازیگران در امر گریم اضافه کرد: دخالت بازیگران در گریم بیشتر و اکثراً توسط خانم‌ها صورت می‌گیرد و به عنوان مثال در مورد آرایش ابروی خود ایراداتی می‌گیرند که بیشتر به آرایش و زیبایی بر می‌گردد و ربطی به گریم در سینما ندارند.

وی وجود رابطه را شرط اول ورود به سینما دانست و تصریح کرد: برای ورود به سینما باید آشنا داشته باشید، زیرا هیچ کارگردانی شخصاً به دنبال عوامل خود نمی‌گردد این آشنابازی‌ها سرنوشت هر کاری را مشخص می‌کند. رابطه تمام سینما را در بر گرفته است. من بار‌ها شاهد این بوده ام که شخصی با رابطه وارد سینما شده و فقط به دنبال معروفیت بوده است.

طراح گریم نمایش “مرگ” ادامه داد: بار‌ها دیده‌ام که شخصی برای کار اول به پروژه‌های بسیار بزرگ دعوت می‌شود در حالی که بسیاری جوانان در تئاتر شبانه روز خود را گذاشته اند و به هیچ جا نمی‌رسند. در سینما آشنا نداشته باشید به هیچ جا نمی‌رسید.

وی با اشاره به انتخاب بعضی از بازیگران براساس زیبایی اذعان کرد: برخی کارگردانان برای انتخاب بازیگر تنها ملاکشان زیبایی شخص است و به هیچ وجه به کیفیت آن بازیگر اهمیت نمی‌دهند. این انتخاب در مورد بازیگران زن به شدت دیده می‌شود و بسیار ناراحت کننده است.

گریمور نمایش “بی پدر” به انتخاب بازیگران در مهمانی‌ها اشاره کرد و افزود: من به بسیاری از دوستانم می‌گویم که در سینمای امروز نیاز نیست که کلاس بروید و آموزش ببینید. کافی است در کافه‌هایی که هنرمندان می‌روند بروید و یا در مهمانی‌های شبانه آن‌ها شرکت کنید تا به آنچه می‌خواهید برسید.

فتحی فضای سینما را مسموم خواند و خاطرنشان کرد: سینمای این روز‌های ما سینمای مریضی است، زیرا اکثر عوامل با راه‌های خلاف عرف وارد آن می‌شوند. این رابطه‌ها باعث شده بازیگران تکراری شوند و مردم هر چیز که می‌بینند تعویض لباس بازیگران باشند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 5 =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت