پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

گذر از اُمیکرون در گرو تداوم واکسیناسیون/ دُز اولی‌ها از ابتلا به امیکرون مصون نیستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه اُمیکرون و سایر سویه‌های دیگر را با تداوم واکسیناسیون، خفیف و ملایم پشت سر خواهیم گذاشت؛ تاکید کرد: افرادی که دُز نخست واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند هیچ...

کد خبر :23350 دی 8, 1400
چاپ
4 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ؛ سید ناصر عمادی طی گفت‌وگویی اظهار کرد: افرادی که دُز نخست واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند هیچ ایمنی در مقابل سویه جدید اُمیکرون ندارند.

وی افزود: این افراد تا زمانی که دُز دوم واکسن کرونا را دریافت نکنند، هیچ اطمینانی نباید در برابر اُمیکرون داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، خاطرنشان کرد: افرادی که دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند اگر می‌خواهند در مقابل سویه جدید اُمیکرون مقاوم باشند و مبتلا به به کسالت و بیماری ناشی از این سویه نشوند حتما دُز سوم را تزریق کنند.

عمادی تاکید کرد: افرادی که سه دُز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند، نسبت به سویه جدید اُمیکرون ایمنی بیشتری دارند و با رعایت بیشتر شیوه نامه‌های بهداشتی می‌توانیم از این موج گذر کنیم.

وی در ادامه به افرادی که هنوز در واکسن زدن تردید دارند توصیه کرد: هرچه سریع‌تر نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند، زیرا افراد واکسینه نشده بیشتر در معرض ابتلا به اُمیکرون هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، اعلام کرد: اُمیکرون سرایت پذیری بسیار بالایی دارد و موج ناگهانی ایجاد می‌کند، و لذا باید واکسیناسیون علیه کرونا را جدی بگیریم.

عمادی متذکر شد: در ماه‌های گذشته سویه دلتا سبب مرگ ومیر حدود ۷۰۰ ایرانی در کشور شد و با افزایش سرعت واکسیناسیون از ۱۰ درصد به ۷۰ درصد میزان بستری و مرگ و میر کاهش چشم گیری یافت و به ۴۰ نفر رسید.

وی یادآور شد: اُمیکرون و سایر سویه‌های دیگر را به شرط تداوم واکسیناسیون، خفیف و ملایم پشت سر خواهیم گذاشت.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 18 =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت