پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

پل صفارود شهر رامسر با حضور استاندار مازندران افتتاح شد/ تصاویر

پس از گذشت ۱۰ سال از آغاز به کار ساخت پل صفارود شهر رامسر این پل صبح امروز با حضور استاندار مازندران و مسئولان شهرستانی افتتاح...

کد خبر :3284 بهمن 15, 1393
چاپ
3 Views
1 نظر

به گزارش نیمه پر، ربیع فلاح صبح  امروز در آیین افتتاح پل صفارود شهر رامسر افزود: مهمترین شعار ملت استقلال ،آزادی و جمهوری  اسلامی بود و مردم ما در پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن حرکت مقتدرانه در مسیر تعالی و پیشرفت نقش محوری داشتند.

استاندار مازندران گفت: در مدت ۳۵ سال اخیر کارهای بسیار بزرگی اتفاق افتاده و این تحولات عظیم  با تمام اعصار و دوران ها قابل قیاس نیست.

وی ادامه داد: امروز در دنیا تها کشوری هستیم  که منادی استقلال و عدالت خواهی بوده  و با خود باوری بوجود آمده صدور انقلاب محقق شد.

وی اظهار داشت: امروز در جمهوری اسلامی همه موانع با مشارکت مردم برداشته  شده و کارهای بسیار بزرگی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در ایام الله دهه فجر امسال در مازندران ۱۳۸۵پروژه با اعتبار ۶۵۰ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.

استاندار مازندران  گفت: رامسر در زمره یکی از مهمترین شهرهای گردشگری دنیاست  و متاسفانه طی این سالها بدلیل عدم مدیریت صحیح  و عدم به کار گیری امکانات با مشکلات مواجه بوده  اما امروز شاهد همستگی ،مدیریت و برنامه ریزی درست برای شکوفایی قابلیت های آن هستیم و باید با ایجاد زیرساخت ها ، امکانات مردم و بخش خصوصی را در طرح ها مشارکت بدهیم.

شهردار رامسر نیز در ارتباط با این پروژه گفت: افتتاح پل صفارود در راستای  کاهش بارترافیکی و بهبود عبور و مرور شهری بوده است.

نصرت الله کوزه گر افزود: این پروژه از سال ۸۳ آغاز و با اعتبار حدود ۱۳ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: طول این پل ۱۰۰ متر،عرض آن ۱۷ متر،مساحت پیاده رو ۱۲۸۱ مترونرده حفاظتی ۳۷۳ متر است.

کلنگ زنی مرکزآموزش هتلداری و گردشگری مرکز فنی و حرفه ای کوثرو هتل کارن از دیگر پروژه هایی بود که با حضور استاندار مازندران، معاونین عمرانی، توسعه مدیریت و منابع انسانی، مدیر کل روابط عمومی استانداری مازندران و مسولان استانی و شهرستانی و خبرنگاران به بهره برداری رسید.

IMG_3356 IMG_3357 IMG_3360 IMG_3373 IMG_3376 IMG_3381 IMG_3392 IMG_3394 IMG_3417 IMG_3425 IMG_3429

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت