پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گفتگو
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

هیل: سرسام‌آور است که اکنون یک احمق حاکم آمریکاست

نشریه کنگره آمریکا می‌گوید حضور یک احمق همه کاره در ریاست‌جمهوری آمریکا، اقتدار ایالات متحده را در دنیا زیر سؤال برده و موجب هرج‌و‌مرج شده...

کد خبر :24690 فروردین 28, 1404
چاپ
1 Views
0 نظر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ نشریه هیل درباره مصیبت‌های حضور یک احمق در قدرت نوشت: رئیس‌جمهور ترامپ به نحوی رفتار می‌کند که گویی دانا و حاکم مطلق است. او هیچ محدودیتی را از جانب قانون اساسی، مجالس قانونگذاری یا دادگاه‌ها حس نمی‌کند. هرکاری که او انجام می‌دهد گویی قانونی و موجه است.
ترامپیسم و وزارت‌کارآمدی دولتِ جدید در آمریکا، کشور را به وضعیت طبیعی یا همان جنگ همه علیه همه بازگردانده‌اند. توجه داشته باشیم که وقتی یک اقتدار عاقلانه و دلسوز در قدرت نباشد، هرج‌و‌مرج برتری می‌یابد. در چنین وضعیتی نمی‌توان انتظار فرهنگ، دریانوردی بین‌المللی، دانش، هنر و جامعه خوب را داشت. آنچه در این وضعیت غالب است، چیزی جز ترس و خطر و تفوق وضعیت وحشت نیست.
از زمان جنگ داخلی در آمریکا، دولت تلاش‌های زیادی انجام داده تا تکثرگرایی، برابری و نگاه یکسان به همه شهروندان آمریکایی را به مثابه چهارچوبی از حکمرانی جا بیندازد. حقوق بشر در آمریکا به تدریج پیشرفت کرد با این حال به نحو قابل توجهی در دوره ریاست‌جمهوری فرانکلین روزولت، بهبود یافت. برای مثال در سال ۱۹۳۶، روزولت لایحه‌ای را امضا کرد که از دولت فدرال می‌خواست تا در مورد خرید کالا‌های ساخته‌شده توسط افراد نابینا، اولویت قائل شود. با این حال، دونالد ترامپ و عضو غیرمنتخب و جنجالی دولت وی یعنی «ایلان ماسک» به جای بالابردن سطح رفاه عمومی در آمریکا، عملاً آن را کاهش داده و می‌دهند.
هرگونه تغییر در یک سازمان پیچیده نیازمندِ این است که به خوبی طراحی شده باشد و البته که در اجرای تغییرات نیز دقت فراوانی لحاظ شود. تغییرات را نمی‌توان با به دست گرفتن ارّه‌برقی نظیر کاری که ایلان ماسک می‌کند، محقق کرد.
«کاترین رمپل» هفته گذشته در مقاله‌ای در نشریه «واشینگتن‌پست» این سؤال را مطرح کرد که براستی چه کسی قرار است به ترامپ بفهماند که او درست رفتار نمی‌کند و ساده‌لوحانه به مسائل می‌نگرد؟ پس از اینکه ترامپ جنگ تجاری چندجبهه‌ای خود را آغاز کرد که منجر به یکی از بدترین خسارت‌ها به بازار و تجارت جهانی از زمان جنگ جهانی دوم شده، نزدیک‌ترین مشاوران و متحدانش هم حاضر نیستند او را به ادامه این روند ترغیب کنند و یا او را از آن بازدارند.
نتیجه این وضعیت شده اینکه می‌بینیم یک توازن ولو ناقص در جهان، با هرج‌و‌مرج و عدم قطعیت جایگزین شده است. کیفیت زندگی به شدت اُفت کرده و گویی یک احمق همه کاره شده است. فردی که پُر از هیاهو و خشم است، اما هیچ چیزی برای عرضه‌کردن ندارد. این احمق اکنون حاکمِ آمریکا است و البته که دستیاران نالایقش که توسط ترامپ در مناصب قدرت جای گرفته‌اند نیز زمام امور را به دست گرفته‌اند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین

  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • غدیر؛ استمرار ولایت اولیای خدا
  • وقتی یک وام کوچک، یک شغل بزرگ می‌سازد
  • دسترنج بی‌سرانجام
  • خون شهدا چراغ راه انقلاب است
  • رشد زنجیره‌ای قیمت‌های لبنیات در غیبت نظارت
  • بحران خاموش در خزر
  • ۱۵ خرداد، تبارنامه‌ مقاومتِ امروز
  • تداوم راه انقلاب به رهبری امام خامنه‌ای (مدظله)
  • بیانات رهبری، راهنمای عزت ملی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گفتگو
  • یادداشت