پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

نظام اداری کشور در حد انتظار مردم و جریان توسعه نیست

رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌شرقی گفت: نظام اداری با همه ظرفیت‌هایی که دارد، در حدی که مورد انتظار مردم و جریان توسعه و تعالی کشور باشد، نبوده و هنوز نتوانسته اثربخشی مطلوبی داشته...

کد خبر :13916 اسفند 4, 1395
چاپ
2 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا، داود بهبودی ظهر امروز در جلسه توجیهی ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۵ دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: همه ما در نظام اداری سال‌ها کار کرده‌ایم و از آسیب‌ها، ضعف‌ها و انتظارات به حق مردم در ارتباط با آن اطلاع داریم و تحول نظام اداری دغدغه همه ما است. تحول نظام اداری در همه برنامه‌ها اصلی محوری و مورد تاکید بوده و همه مسئولان نظام نسبت به ایفای نقش موثر در این مسیر احساس مسئولیت می‌کنند.

بهبودی اظهار کرد: اثربخشی نظام اداری در جریان توسعه انکارناپذیر است که بخشی از این اثربخشی مربوط به سرمایه انسانی و بخشی دیگر مربوط به فرایندها، محتوای پاسخگویی و رضایت مراجعین می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: لازم است در خصوص حقوق شهروندی که منشور آن اخیراً رونمایی شد، ایجاد تعامل دوسویه بین نظام اداری و مردم و آشنایی مردم با حقوق شهروندی و مطالبه آن قدم‌های موثرتری برداریم.

وی همچنین بر ضروت کارآمدسازی و کوتاه‌سازی فرآیندهای اداری، تاکید و اضافه کرد: باید شرایطی فراهم آوریم تا پیوند میان مردم و دولت نهادینه شود و مردم بدانند از حکومت چه می‌خواهند.

بهبودی با اشاره به وضعیت نامناسب سایت‌های اداری یادآور شد: اکثر سایت‌های اداری به موقع به روزرسانی نمی‌شوند، ضمن اینکه عمق قابل توجهی نیز نداشته و لایه‌های زیرین و رویین سایت‌ها چندان شفاف، دقیق و قابل اتکاء نیستند.

وی با بیان اینکه لازم است ارائه خدمات به شکل غیر حضوری، گسترش یافته و در این عرصه خود را به سطوح جوامع پیشرفته برسانیم، افزود: ما باید خود را در جریان رشد دنیا قرار دهیم و خودمان را با دنیای پیشرفته مقایسه کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌شرقی متذکر شد: آحاد مردم جامعه ما کم‌کاری نمی‌کنند ولی اگر اثربخشی لازم را نمی بینیم علت را باید در نظام اداری و اشکالاتی که در فرایندها وجود دارد، جستجو و آن‌ها را رفع کنیم.

وی اظهار کرد: اگر مسئولیت‌پذیری، پاسخگویی، مشارکت و اعتماد را به نظام اداری برگردانیم بسیاری از هزینه‌ها کاهش یافته و رضایت مردم نیز جلب می‌شود.

بهبودی با بیان اینکه نظام اداری یکی از محورهای اصلی اقتصاد مقاومتی است که بدون تحول در آن رنگ تحقق نخواهد دید، افزود: فضای کسب و کار چالش نظام اداری در کسب و کار است که در مجموعه مقوله اقتصاد مقاومتی نقش پررنگی دارد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − ده =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت