پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

نبرد علیه داعش در دو سوی مرز سوریه و عراق

حرکت نیروهای ارتش سوریه و متحدانش به سمت شهر مرزی بوکمال به موزات نزدیک شدن نیروهای عراقی به شهر مرزی القائم به معنی نبرد علیه داعش در دو سوی مرز سوریه و عراق...

کد خبر :15492 آبان 5, 1396
چاپ
77 Views
0 نظر
نقطه مرزی سوریه و عراق؛ بوکمال و القائم

به گزارش رامسرنوین به نقل از تسنیم، در فراهم شدن امکانات  لجستیکی و نظامی نبرد مرزها در دو سوی مرز سوریه و عراق کلید خورد و نیروهای عراقی در عملیاتی گسترده توانستند مناطق زیادی از غرب استان الانبار را آزاد کنند و به موازات آن نیروهای ارتش سوریه نیز توانستند با آزادسازی یک محور مهم در حومه بوکمال از آنجا به سمت منطقه صحرایی حرکت کنند.

اما آمریکا که از تکاپوی نیروهای عراقی استقبال کرد، سخت در تلاش است با استفاده از میدان های نفتی در شرق دیرالزور  نیروهای خود را به بوکمال برساند.

شمارش معکوس حضور داعش در نقاط مرزی سوریه و عراق

در این میان روند نبردها در دو سوی مرز سوریه و عراق حاکی از این است که تسلط داعش بر این مناطق رو به پایان است زیرا نیروهای عراقی با سرعت قابل ملاحظه ای به شهر القائم که آخرین محل استقرار داعش در استان الانبار و به طور کلی عراق به شمار می آید، نزدیک شدند و نیروهای ارتش سوریه و متحدانشان نیز با حرکت در دورترین نقطه جنوبی دیرالزور گام مهمی در مسیر نزدیک شدن به بوکمال برداشته اند.

نبردهای سریع به رهبری دولت بغداد و دمشق در دو سوی نقطه مرزی در حالی است که نیروهای عراقی همزمان در تلاش برای کنترل گذرگاههای مرزی شمالی در اقلیم کردستان عراق هستند و واشنگتن نیز با همراهی متحدان کُرد و برخی عشایر با عبور از میدان های نفتی دیرالزور به سمت بوکمال در سوریه در حرکت است.

اما پیچیدگی این منطقه همزمان با نزدیک شدن نیروهای نظامی به این دو شهر مرزی افزایش می یابد، زیرا در حالی که عملیات عراقی- سوری با هماهنگی کامل صورت می گیرد، آمریکا در تکاپوی نزدیک شدن به بوکمال است و در میان این تحولات یک نکته ثابت وجود دارد و آن اینکه داعش به مراحل پایانی خود نزدیک می شود، البته این وضعیت  به این معنی نیست که قدرت مقابله با حملات نیروهای عراقی به آخرین مواضع استقرار خود در وادی فرات را نداشته باشد بلکه برعکس پیش بینی می شود داعش با استفاده از تعداد زیاد نیروهای انتحاری خود توان دفاعی قابل ملاحظه ای را به نمایش بگذارد.

تسلط ارتش سوریه بر یکی از مهم ترین نقاط دفاعی داعش

اما منطقه معروف به « «T2» یکی از مهم ترین نقاط دفاعی داعش بود که نیروهای ارتش سوریه توانستند آن را تحت کنترل خود درآورند و به این ترتیب داعش کنترل خود بر محور جنوب غربی بوکمال را از دست داد و در مقابل نیروهای ارتش سوریه با استفاده از آن می توانند به سمت بوکمال حرکت کنند آن هم در شرایطی که امنیت را در تمام مناطق اطراف آن برقرار کرده اند.

در این میان حیدرالعبادی در جریان سفر به تهران دستور آغاز عملیات آزادسازی القائم را صادر و تاکید کرد که داعشی ها چاره ای جز مرگ یا تسلیم ندارند.

نکته قابل ملاحظه اینکه در نخستین روز از عملیات آزاد سازی القائم محور جنوبی آن تحت کنترل ارتش عراق در آمد و به این ترتیب انتظار می رود عرصه بر داعشی ها در این نقطه مرزی تنگ تر شود زیرا از دست دادن این نقطه به معنی بیرون راندن آنان از این شهر  است.

انتهای پیام/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 4 =

جدیدترین

  • مازندران در مدار خدمت برای پذیرایی از هموطنان
  • هیچ‌گونه مذاکره‌ای با آمریکا نخواهیم داشت
  • حماسه‌ای از وفاداری و انتقامِ مردم دیار علویان
  • پاسخ به هرگونه تهدید قاطع است/ تشکیل شورای موقت رهبری در دستور کار
  • امام شهیدمان سرباز تمام و کمال امام زمان (عج) بود
  • حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند
  • کاهش التهابات اولیه در پمپ بنزین های رامسر
  • اولتیماتوم شورای عالی امنیت ملی به هرگونه همکاری با دشمن
  • هیچ کمبودی برای میزبانی از مسافران نداریم
  • تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
  • (بدون عنوان)
  • اسرائیل حمله پیش‌دستانه‌ای علیه ایران آغاز کرد
  • خدیجه (س)؛ بنیادترین الگوی تربیتی برای جامعه امروز
  • ضرورت تدوین سیاست‌های پیشگیرانه تا راه‌اندازی آزمایشگاه‌ قارچ‌شناسی
  • خیران رامسری یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به مرکز سالمندان کتالم کمک کردند
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت