پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مطهری بیان کرد :دستور رئیس مجلس برای پیگیری مشکلات مردم خوزستان

نایب رئیس مجلس گفت: رئیس مجلس شورای اسلامی برای پیگیری مشکلات اخیر مردم خوزستان طی دستوری به رئیس کمیسیون انرژی خواستار تهیه گزارش اقدامات انجام شده به وضعیت فعلی مردم این منطقه...

کد خبر :13864 اسفند 2, 1395
چاپ
2 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا، علی مطهری نائب رئیس مجلس که در پاسخ به نماینده دزفول در جلسه علنی امروز سخن می‌گفت با اعلام موضوع فوق اظهار کرد: دولت برخی اقدامات را برای حل مشکلات خوزستان انجام داده و تدابیری برای کاشت نهال در زمین‌های منشاء گرد و غبار صورت گرفته است و در ادامه بررسی لایحه بودجه نیز متناسب با گزارش رئیس کمیسیون انرژی پیش بینی‌هایی برای حل مشکلات مردم این منطقه انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، عباس پاپی‌زاده نماینده دزفول طی سخنانی در جلسه علنی امروز گفت: رهبری صبح امروز در تذکری جدی نسبت به وضعیت خوزستان بر پیگیری مسئولین تاکید کردند.

وی افزود: مهاجرت در خوزستان به یک امر طبیعی تبدیل شده است و حضور برای مردم در این استان بسیار زیان آور است. همچنین قطع آب و برق در خوزستان عادی شده و حال اگر کسی به فکر سلامت مردم نیست حداقل به فکر درآمدهای نفتی خوزستان باشد.

این عضو کمیسیون کشاورزی ادامه داد: قطع برق در خوزستان ۸۰۰ هزار بشکه در روز درآمد نفتی را از ما می‌گیرد و این در شرایطی که کشور به شدت نیازمند منابع است، خطرناک است. از مسئولین نیز می خواهم از سفرهای سوری و بی نتیجه پرهیز کنند و دائم به بهانه حل مشکلات مردم خوزستان در رفت و آمد نباشند و به جای این کارها تصمیمات جدی بگیرند.

وی با اشاره به منشاء ‌ریزگردهای خوزستان گفت: انتقال آب از سرشاخه‌های دز و از بین رفتن مراتع سرسبز خوزستان و خشکی اطراف پل شریفیه به دلیل سوء مدیریت در توزیع منابع آبی منشاء ریزگردها است و نه بهانه‌های غیر قابل قبول در مورد داعش و عراق و کشورهای همسایه.

نماینده دزفول در پایان تاکید کرد: از مسئولین می‌خواهیم بیش از این به محیط زیست خوزستان آسیب نزنند. خوزستان قلب تپنده ایران است و محیط زیست آن در حال تخریب است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + دو =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت