پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مرغ لیمویی یک غذای چینی خوش طعم

وقتی همه مرغ‌ها را آماده کردید، یک تابه عمیق روی حرارت متوسط بگذارید و حدود دو سانتی متر روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا کاملا داغ...

کد خبر :18668 دی 10, 1396
چاپ
3 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، مرغ لیمویی یک غذای چینی است که طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

مرغ لیمویی یک عذای چینی خوش طعم

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعدا: ۴ نفر

مواد لازم

دو عدد سینه مرغ بزرگ
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
دو عدد لیموترش
¾ پیمانه نشاسته ذرت + نصف قاشق غذاخوری
نصف پیمانه آب مرغ
۱/۳ پیمانه شکر
نمک
روغن سرخ کردنی

طرز تهیه

۱. یک عدد تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و سس سویا، روغن کنجد و پوست رنده شده یک عد لیموترش را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

۲. سینه‌های مرغ را به صورت نوار‌های باریک برش بزنید و داخل این مواد بخوابانید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا دو ساعت در یخچال نگهدارید.

۳. در یک کاسه دیگر، نشاسته ذرت و مقدار زیادی نمک برزید.

۴. کف یک چینی بزرگ را چرب کنید. مرغ‌ها را تک تک داخل نشاسته فرو کنید تا آرد همه جای آن را بپوشاند و داخل سینی بگذارید.

۵. وقتی همه مرغ‌ها را آماده کردید، یک تابه عمیق روی حرارت متوسط بگذارید و حدود دو سانتی متر روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا کاملا داغ شود.

۶. هر سری از تکه‌های مرغ را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی و گوشت مرغ کاملا پخته شود.

۷. مرغ‌ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا چربی اضافه آن‌ها گرفته شوند.

۸. برای تهیه سس، پوست لیموی دیگر را رنده کنید و داخل قابلمه بریزید. آب هر دو لیموترش، نصف پیمانه آب مرغ و ۱/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر‌ها شوند و مایع بجوشد.

۹. هنگامی که قل می‌زد دوغاب نشاسته ذرت (نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت بعلاوه یک قاشق غذاخوری آب) را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۱۰. سس در این مرحله غلیظ و شفاف می‌شود. شعله را خاموش و به آن نمک اضافه کنید.

۱۱. مرغ‌های سرخ شده را داخل تابه بریزید و این سس را به آن‌ها اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید. برای تزئین می‌توانید روی آن‌ها کنجد بوداده و پیازچه خرد شده بریزید.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 1 =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت