پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مردم همچون سال‌های ۵۷ و ۵۸ از مشکلات گلایه دارند

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس بیکاری را مهم‌ترین تهدید امروز بیان کرد و گفت: با وجود اینکه دغدغه اصلی ما اشتغال نسل جوان است اما شاهدیم که در روستاها همچون سال‌های ۵۷ و ۵۸ از مشکلات...

کد خبر :14503 تیر 18, 1396
چاپ
3 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از تنکابن ۲۴، شمس‌الله شریعت‌نژاد در سومین جلسه شورای اداری شهرستان تنکابن که با حضور روسای ادارات، بخشداران و دهیاران در پارک جنگلی چالدره برگزار شد، اظهار کرد: امروز با توجه به سطح بالای توقعات، پاسخگویی کار سختی است، به‌ویژه برای افرادی که در دسترس مردم‌اند و دهیاران که پیشانی این کارها هستند.

وی افزود: دولت با راه‌اندازی شوراها و دهیاری‌ها مسئولیت‌ها را تقسیم کرد و کار خود را راحت کرد اما باید اختیارات را نیز تفویض کند.

نماینده تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی عدم به دست آوردن اعتماد مقامات بالادستی را موجب سلب آن مسئولیت‌ها از افراد عنوان کرد و گفت: اگر نتوانیم اعتماد بالادستی‌ها را جلب کنیم ممکن است مسئولیت‌ها را از ما بگیرند، بنابراین باید هرکدام از ما در هر جا که هستیم، هنر اعتمادسازی را داشته باشیم.

این مسؤول شرایط امروز کشور در حوزه فرهنگی و اجتماعی را متفاوت از گذشته دانست و خاطرنشان کرد: امروز حل مشکلات جز تکیه‌ بر خودمان و توانایی‌هایمان ممکن نیست.

شریعت‌نژاد با بیان اینکه هرکس که از استعداد بیشتری برخوردار است، مسؤولیتش نیز بیشتر است، یادآور شد: بنده کاری غیر از نمایندگی ندارم و عشقم خدمت به مردم و راضی کردن آن‌ها است تا به دنیا ثابت کنیم که با هویت اسلامی می‌شود مدیریتی کارآمد داشت.

وی در ادامه بیکاری را مهم‌ترین تهدید امروز بیان کرد و گفت: با وجود اینکه دغدغه اصلی ما اشتغال نسل جوان است اما شاهدیم که در روستاهای ما همچون سال‌های ۵۷ و ۵۸ از مشکلات آب، برق، راه و … گلایه دارند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان بر بهره‌گیری مناسب از منابع تأکید کرد و متذکر شد: همه‌ ما باید محرک سرمایه‌گذاران باشیم و ریسک آنان را پایین بیاوریم و افراد را برای این کار تشویق و ترغیب کنیم.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 15 =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت