پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

ماهی قرمز ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان

با نزدیک شدن به نوروز ۹۴، بازار ماهی قرمز سفره‌های هفت سین ایرانیان هم رنگ بوی دیگری به خود گرفته و هر قطعه ماهی قرمز بسته به اندازه آن هزار تا ۵۰۰۰ تومان فروخته می‌شود که البته باید به توصیه‌های...

کد خبر :4150 اسفند 20, 1393
چاپ
20 Views
0 نظر

به گزارش نیمه ی پر، ماهی قرمز یا حوض یکی از زیباترین و نخستین ماهیانی است که به دست بشر اهلی شد و پس از پرورش و تکثیر گونه‌های مختلف آن در امپراطوری چین، ژاپن، اروپا، آمریکای شمالی و تمامی نقاط دنیا، هم اکنون بیش از ۱۰۰ واریته مختلف آن به جهانیان معرفی‌ شده است.

مرتضی افراسیابی، مدیرکل پرورش ماهیان آب شیرین سازمان شیلات نیز در این زمینه به ایسنا گفت: در سال گذشته حدود ۱۸۰ میلیون قطعه انواع ماهی پرورشی در کشور تولید شد که سهم ماهی قرمز در این میان حدود ۳۰ میلیون قطعه بود. اما امسال میزان تولید ماهیان پرورشی به حدود ۲۰۰ میلیون قطعه رسید و تولید ماهی قرمز نیز به حدود ۴۰ میلیون قطعه افزایش یافت.

در این میان بازار ماهی قرمز در فاصله ۱۰ روز تا سال نو، داغ شده و هر قطعه ماهی بسته به اندازه آن هزار تا ۵۰۰۰ تومان فروخته می‌شود که چندان منطقی به نظر نمی‌رسد، چرا به گفته مسئولان سازمان شیلات قیمت منطقی برای هر قطعه ماهی قرمز نهایتا ۲۰۰۰ تومان است.

اما همین ماهیان قرمز به ظاهر زینتی و زیبا می‌توانند در صورت رعایت نکردن اصول و نکات بهداشتی در خرید و نگهداری بیماری‌های باکتریایی قابل انتقالی برای انسان مانند عفونت های آئروموناسی، عفونت‌های فلاووباکتریایی، پزودوموناس فلوروسنس، عفونت‌های ادواردزیلایی، یرسینیوز، عفونت‌های نوکاردیایی، سل ماهی، انواع ویبریوها و استرپتوکوکوزیس به ارمغان بیاورند که البته بر اساس پایش‌ها و گزارش‌های سازمان دامپزشکی از روند پرورش و تکثیر این گونه ماهیان زینتی تا کنون گزارش های مستدلی از وقوع این بیماری ها در ماهیان قرمز گزارش نشده است.

البته همواره در همین ایام توصیه‌هایی از سوی مسئولان سازمان شیلات و دامپزشکی برای چگونگی انتخاب ماهی قرمز سالم و بهداشتی مطرح می‌شود که می‌توان به خرید از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل شهرداری و دامپزشکی به جای فروشندگانی که ماهی‌ها را به صورت متراکم و در محل و در شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی نگهداری می‌کنند، اشاره کرد.

همچنین ماهی قرمز باید دارای ظاهر و تحرک مناسب و شنای متعادل باشد و مردم باید از خرید ماهیان قرمزی که دارای علائم و نشانه‌هایی مانند باله‌های تاخورده و جمع شده، لکه‌های پنبه در اطراف دهان یا سطح بدن، زخم یا لکه‌های سفید متمایل به خاکستری یا قرمز روی سطح بدن، لبه باله‌هایی خورده و سائیده شده، چشم‌های بیرون زده به صورت یکطرفه یا دوطرفه و پولک‌های ریخته هستند، خودداری کنند.

مرجع : ایسنا

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 9 =

جدیدترین

  • تکریم ارباب‌رجوع حق مردم و یک الزام مدیریتی است
  • برگزاری بیست‌ونهمین یادواره شهید علمدار در ساری
  • غذای اصیل رامسر در قاب نخستین جشنواره آشپزی بومی
  • «یلدا» سنت‌ها را با زندگی امروز پیوند می‌دهد
  • افتتاحیه اولین رویداد منطقه ای تولید محتوای دیجیتال بسیج در رامسر برگزار شد
  • خانه‌هایی که قانون را دور می‌زنند!
  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • ورک شاپ‌های تخصصی، حلقه مفقوده ارتقای هنر
  • بازگشت هتل قدیم پس از سه سال انتظار
  • روایتی از کلاس درس تا خط مقدم
  • احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه‌ها ضرورت است
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت