پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

فرانسه تدابیر علیه مساجد و عبادتگاه‌های مسلمانان را افزایش می‌دهد

وزیر کشور فرانسه به دستگاههای اجرای قانون در این کشور دستور داده تدابیر اطراف مساجد و عبادتگاههای مسلمانان را افزایش داده و در ارتباط با اقدامات علیه مسلمانان هوشیار...

کد خبر :21405 فروردین 23, 1400
چاپ
3 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از فارس، وزارت کشور فرانسه ضمن محکوم کردن اهانت به یک مسجد، به دستگاههای امنیتی و پلیس این کشور دستور داده است تا تدابیر بیشتری در اطراف مساجد و عبادتگاههای مسلمانان اتخاذ و هوشیارانه تر عمل کنند.

براساس گزارش آناتولی، «جرالد درمانین» در بازدید از مرکز فرهنگی اسلامی در شهر رن که روز یک شنبه مورد اهانت قرار گرفته گفت: نقاشیها و کتیبه‌های ضداسلامی که روی دیوارهای این مرکز کشیده شده است قابل قبول نیست و آزادی مذهبی و عبادت در فرانسه یک اصل اساسی است.

تنها ۲ روز قبل از آغاز ماه مبارک رمضان دیوارهای این مسجد در  شهر رن در غرب فرانسه با نقاشی‌های دیواری با مضامین اسلام هراسی مورد حمله قرار گرفت.

اظهارات وزیر کشور فرانسه درحالیست که وی چندی قبل دستور تعطیلی شدن یک مسجد در حومه پاریس را صادر کرده بود و طی آن پلیس  به ده‌ها خانه که ادعا شد متعلق به «شبه‌نظامیان اسلام‌گرا» در این کشور است، حمله کرد.

«شورای عبادت مسلمانان فرانسه» در واکنش به این اهانت گفته، حادثه رن دو روز پس از حمله با سلاح سرد به مسجد الرحمه در شهر نانت و تهدید به قتل «نادیا لازونی» یک روزنامه نگار مسلمان صورت گرفته است.

این شورا در بیانیه‌ای ضمن انتقاد از لایحه دولت فرانسه برای تقویت سکولاریسم گفته، شعارهای اسلام هراسانه بخشی از جنبش جدایی طلبانه افرادی است که از اقدامات «برنتون تارانت» که در مارس ۲۰۱۹ به دو مسجد در نیوزیلند حمله کرد و ۵۱ نفر را به رگبار بست الهام گرفته است و توسط روشنفکران فرانسوی تئوریزه شده است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت