پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

صعب‌العبور بودن جاده از معضلات اصلی دانش‌آموزان اشکوری

مدیر آموزش و پرورش رامسر در بازدید مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از منطقه اشکور، صعب‌العبور بودن جاده را از معضلات اصلی دانش‌آموزان اشکوری...

کد خبر :22170 مرداد 1, 1400
چاپ
63 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین ، محمدصادق امینی‌نیا در حاشیه بازدید سعدی پور مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از مدارس منطقه اشکور که با همراهی آزاد فرماندار رامسر، نعمتی بخشدار مرکزی، باقرسلیمی رئیس جمعیت هلال احمر رامسر و تعدادی از مسئولین شهری و منطقه‌ای انجام شد گفت: ۶۴ دانش‌آموز در ۱۱ روستا و ۶ مدرسه منطقه اشکور تحصیل می‌کنند که از این میان سهم مقطع ابتدایی ۴۵ دانش‌آموز و سهم مدارس متوسطه اول ۱۹ دانش‌آموز می‌باشد.

وی افزود: در بازدید امروز، مدیرکل آموزش و پرورش از وضعیت مدارس منطقه بازدید و اقلام ورزشی در بین دانش‌آموزان و مدارس منطقه توزیع کرد.

مدیر آموزش و پرورش رامسر اظهار کرد: در یکی از روستاهای منطقه که مدرسه نداشت و لازم بود که مدرسه‌ای در آن ساخته شود، در حال حاضر عملیات اجرایی ساخت یک مدرسه آغاز شده و مدیرکل آموزش و پرورش برای رفع مشکلات موجود بر سر راه احداث این مدرسه قول مساعد داد.

امینی‌نیا تصریح کرد: از مشکلات عمده مدارس و دانش‌آموزان این منطقه، کمبود تجهیزات مدرسه، لوازم ورزشی و لوازم مصرفی مدرسه است که مدیر کل محترم زحمت کشیدند و یک سری از آن وسایل را تهیه کردند که امروز در اختیار دانش‌آموزان قرار داده شد.

وی عدم دسترسی مناسب دانش‌آموزان منطقه اشکور به خدمات کمک آموزشی به‌ویژه در شرایط کرونا و آموزش مجازی را از دیگر مشکلات این منطقه ذکر کرده و گفت: ناچار بودیم که دانش‌آموزان را به صورت حضوری به مدرسه بیاوریم و چون تعدادشان کم بود، به لحاظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز دچار مشکل نشدیم.

این مقام مسئول به کمبود تبلت و گوشی در این منطقه اشاره کرده و اذعان داشت: اینترنت و زیرساخت‌های آن در اشکور بسیار ضعیف است و درصد کمی از دانش آموزان به اینترنت دسترسی دارند.

وی از همکاری خوب دستگاه‌های شهری با آموزش و پرورش رامسر یاد کرده و افزود: از سوی سازمانها و ارگانهای دولتی در طول سال وسایل رفاهی برای دانش آموزان تهیه می‌شود، از جمله اداره کل آموزش و پرورش که کمک‌های بسیار خوبی در این منطقه دارد.

محمدصادق امینی‌نیا یکی از مشکلات منطقه را فاصله زیاد روستاها با هم و خاکی و صعب العبور بودن جاده ها را از مشکلات آموزش و پرورش رامسر برشمرده و خاطرنشان کرد: ولی ما تلاش کردیم با کارشناسان و راهبری که برای این منطقه تعیین کردیم، این ارتباط را در طول سال همواره برقرار نگه داریم. در همین راستا کلاس‌ های جمع بندی دروس را برگزار میکنیم که برای اینکار سرگروه اعزام می شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 16 =

جدیدترین

  • ترافیک سنگین در تمام جاده‌های مازندران
  • بنیان‌های اقتصادی در سایه امنیت ملی برجسته می‌شود
  • مدافعان حرم، درس‌آموختگان مکتب اهل بیت (ع) بودند
  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید
  • خون امام خامنه‌ای در رگ‌های ملت جریان دارد
  • چهارشنبه‌سوری متفاوت در مازندران+فیلم
  • ملت ایران با وحدت و ایمان بر تهدیدات پیروز شد
  • توزیع ۳۵۱۷ تن نهاده های دامی درسال ۱۴۰۴ در رامسر
  • (بدون عنوان)
  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت