پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

شروط برانکو برای تمدید قرارداد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس برای تمدید قرارداد با این تیم شروطی مدنظر دارد.

کد خبر :17753 آذر 19, 1396
چاپ
37 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، این روزها مهمترین موضوع پرسپولیسی‌ها تمدید قرارداد با برانکو ایوانکوویچ سرمربی موفق این تیم است و حالا در جدیدترین اظهار نظر، حمیدرضا گرشاسبی سرپرست باشگاه پرسپولیس در مصاحبه‌ای که روز گذشته انجام داد عنوان کرد که قرارداد سرمربی تیم پرسپولیس فردا تمدید خواهد شد تا سرخ‌پوشان در ادامه راه با شرایط بهتری کار را ادامه دهند.

این در حالی است که برانکو به خوبی می‌داند در طی این مدتی که در پرسپولیس فعالیت کرده انتظارات به اندازه زیادی از او و تیمش بالا رفته است و برای ادامه این موفقیت باید ابزارهای لازم وجود داشته باشد. برانکو بهتر از هر کسی مطلع است که تداوم موفقیت‌های اخیر در گروی فراهم بودن شرایط و امکانات است و برای اینکه در ادامه راه باز هم موفق باشد باید بسترهای لازم فراهم شود.

از همین رو او در جلساتی که با گرشاسبی سرپرست باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد داشته خواستار فراهم بودن امکانات برای ادامه موفقیت‌های پرسپولیس شده است و البته ۲ شرط مهم را هم پیش‌روی سرپرست باشگاهش قرارداده تا با انجام آن، راه برای تمدید قرارداد تسهیل شود. ۲ شرط اصلی برانکو تسویه حساب با او و دستیارانش بوده و موضوع دیگر هم بحث تمدید قرارداد با بازیکنانی بوده که قراردادشان امسال با پرسپولیس به پایان می‌رسد.

پرسپولیس به دلیل شکایت باشگاه ریزه‌اسپور ترکیه علاوه بر محرومیت مالی از ۲ پنجره نقل و انتقالاتی هم محروم شده است و این موضوعی است که باعث شده تا برانکو در این زمینه محتاط‌تر عمل کند. او از گرشاسبی خواسته تا بازیکنانی که قراردادشان امسال به پایان می‌رسد تمدید کند تا دست او از نظر نیروی انسانی خالی نماند چرا که در صورتی که محرومیت نقل و انتقالات لغو یا کسر نشود کار برای تیم پرسپولیس در فصل بعد بسیار سخت خواهد بود.

از طرف دیگر برانکو و دستیارانش مبالغی را از باشگاه پرسپولیس طلبکار هستند و سرمربی پرسپولیس برای تمدید قراردادش با این باشگاه عنوان کرده که با آنها تسویه حساب شود. برانکو و دستیارانش بابت قراردادشان و همچنین پاداش قهرمانی در لیگ برتر و همچنین صعود در لیگ قهرمانان آسیا را به صورت کامل دریافت نکرده‌اند و سرمربی پرسپولیس خواستار روشن شدن تکلیف این بدهی‌ها و همچنین تسویه آنها شده که گرشاسبی هم قول‌های مساعدی به او داده است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

جدیدترین

  • ممنوعیت فعالیت‌ دریایی تا ورود سامانه بارشی از امشب
  • فعالیت اصناف مازندران در رمضان چگونه است؟
  • رویت هلال؛ آغاز ضیافت رحمت الهی است
  • مهار سریع آتش‌سوزی در محور جنگلی جواهرده
  • جهاد تبیین وظیفه همگانی برای پاسداری از انقلاب اسلامی است
  • نتایج اولیه صلاحیت داوطلبان شوراها فردا اعلام می‌شود
  • ماه رمضان فرصتی بی‌بدیل برای بازسازی معنوی جامعه است
  • پشت‌پرده تروریسم دی‌ماه ۱۴۰۴ روشن شد
  • لزوم اصلاح مدل دهک‌بندی در جامعه
  • ناو آمریکایی را به قعر دریا می‌فرستیم
  • تجلیل مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از دست‌اندرکاران برگزاری آیین سنتی تیرماه سیزده در جواهرده
  • در آغوشِ سوگ و بیداری
  • وقتی میدان، «ذهن» بود نه خیابان!
  • ۲۵۶۱ روستا و ۸ هزار کرسی در مازندران
  • تشدید نظارت بر بازار رامسر در آستانه ماه رمضان
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت