پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

ساکت الهامی بار دیگر به نیمکت نساجی بازگشت

بازگشت ساکت الهامی به نساجی مازندران، آن‌ هم پس از حواشی و محرومیت پنج‌ماهه، تعجب و واکنش‌های بسیاری را در پی داشته...

کد خبر :24660 فروردین 24, 1404
چاپ
207 Views
0 نظر

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، باشگاه نساجی که پس از جدایی ساوو میلوشویچ، سرمربی صربستانی خود، در جستجوی گزینه‌ای برای چهار هفته پایانی لیگ بود، تصمیم گرفت دوباره الهامی را به نیمکت تیم بازگرداند؛ تصمیمی که پرسش‌های جدی درباره دلایل و پیامدهای آن مطرح کرده است.

باشگاه نساجی مازندران پس از جدایی ساوو میلوشویچ، سرمربی صربستانی خود، تصمیم گرفت سکان هدایت تیم را به ساکت الهامی بسپارد. میلوشویچ پس از هفته‌ها کش‌وقوس و نتایج نامطلوب، از ادامه همکاری با نساجی کناره‌گیری کرد و باشگاه نیز با درخواست او موافقت کرد.

در این میان، بازگشت الهامی که پیش‌تر به دلیل نتایج ضعیف و حواشی ایجادشده از هدایت این تیم کنار گذاشته شده بود، حواشی جدیدی را به وجود آورده است.

گفته می‌شود او با مدیران نساجی به توافق رسیده و قرار است هدایت این تیم را در چهار هفته پایانی لیگ بر عهده بگیرد، معرفی رسمی او نیز به‌زودی انجام خواهد شد.

الهامی که پیش‌تر موفق شده بود نساجی را به قهرمانی جام حذفی برساند و در لیگ برتر نیز او را در فصل قبل موفق عمل کرد، اکنون در شرایطی به تیم بازمی‌گردد که نساجی برای حفظ جایگاه خود در جدول، به نتایج مثبت نیاز مبرمی دارد.

اما این بازگشت بدون ابهام نیست. پرسش‌ها درباره محرومیت الهامی که به دلیل توهین و رفتار غیرحرفه‌ای با ۵ ماه محرومیت روبرو شده بود، همچنان باقی است.

چگونه ممکن است کسی که چنین حواشی سنگینی داشته و به‌واسطه عدم نتیجه‌گیری کنار گذاشته شده بود، حالا به‌عنوان ناجی معرفی شود؟

این تصمیم باشگاه نساجی بحث‌های بسیاری را میان هواداران و اهالی فوتبال برانگیخته و باید دید این انتخاب، چه تأثیری بر عملکرد تیم در ادامه فصل خواهد داشت.

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − چهارده =

جدیدترین

  • نسل جوان؛ قلب تپنده انقلاب در گام دوم
  • نه جنگ نه صلح
  • آخرالزمان، عصر انتظار فعال است
  • انقلاب اسلامی پایان رنج مردم در رژیم پهلوی بود
  • پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری تا هشدار افزایش دیابت
  • صداقت در انتظار، در سبک زندگی دینی و تبعیت عملی سنجیده می‌شود
  • بهره‌برداری از دو هزار و ۶۹۶ میلیارد تومان طرح صنعتی
  • صدای جوانان، کلید حکمرانی موفق در عصر اینترنت
  • پروژه‌های دهه مبارک فجر ۱۴۰۴ استان مازندران
  • کف خیابون
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۶۷ پروژه با اعتبار ۷۱۳ میلیارد تومان در دهه فجر
  • اگر جنگی راه بیاندازید، جنگ منطقه‌ای خواهد بود
  • حضور مردم ادامه دارد
  • پایگاه هوایی اطفای حریق در راه است
  • «فروپاشی ذهنی» پروژه آمریکا برای ایرانی‌ها
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت