پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

روسیه: نقش ایران در عادی‌سازی اوضاع منطقه بسیار مهم است

نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، عضویت کامل ایران در سازمان همکاری های شانگهای را با توجه به نقش ایران در منطقه بسیار مهم ارزیابی...

کد خبر :22926 شهریور 27, 1400
چاپ
4 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از مهر، «میخائیل اولیانوف»، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین به عضویت کامل ایران در سازمان همکاری شانگهای واکنش نشان داد و از این موضوع استقبال کرد.

اولیانوف با استقبال از عضویت ایران در سازمان شانگهای نوشته است: خبری خوب که جزو بهترین خبرهاست. در روابط بین‌الملل حقوق و فرصت‌های جدید، با مسئولیت‌های معینی همراه می‌شوند. در شرایط فعلی، ایران نقش عمده‌ای برای عادی‌سازی اوضاع در منطقه، از جمله از طریق احیای کامل برجام به عهده دارد.

روسیه: نقش ایران در عادی‌سازی اوضاع منطقه بسیار مهم است

این موضع گیری نماینده روسیه پس از تائید سند عضویت کامل ایران در اجلاس سران سازمان شانگهای که در دوشنبه، پایتخت تاجیکستان برگزار شد، صورت گرفته است.

در همین ارتباط نیز «حسین امیرعبداللهیان»، وزیرخارجه ایران در گفتگویی در خصوص برگزاری اجلاس سران شانگهای، گفت: از روز گذشته تا الان که تقریباً ۲۸ ساعت است که رئیس‌جمهور و هیئت همراه در دوشنبه تاجیکستان حضور دارند، چند اتفاق رقم خورده است که شاید مهمترین آن شروع فرآیند عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای است.

وی افزود: این عضویت ابعاد مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی، تجاری و گمرکی و زمینه‌های متعدد دیگر را شامل می‌شود.

وزیر امور خارجه ایران اظهار داشت: رئیس جمهور تاکید داشت، مسئله عضویت ایران در سازمان شانگهای در دوشنبه به نتیجه برسد.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه اگرچه برای عضویت ایران موانع زیادی وجود داشت، اما با مجموعه تلاش‌هایی که در دولت انجام شد، خوشبختانه این اتفاق افتاد، گفت: سران کشورهایی مثل روسیه، چین، هند، پاکستان و تاجیکستان که میزبان اجلاس نیز بودند، کمک و همراهی کردند که این اتفاق مهم رقم بخورد.

وی تاکید کرد: فکر می‌کنم این را باید یک دستاورد خیلی مهمی به شمار آوریم و مردم آثار آن را در برنامه اقتصادی دولت سیزدهم خواهند دید.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 6 =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت