پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

رحیمیان: باید به گزینه‌ای به نفع اسلام و نظام برسیم

رئیس هیات مؤسس جبهه مردمی‌نیروهای‌ انقلاب‌اسلامی گفت: باید در هر مرحله‌ای، رای ما و نگاه ما برای خدمتگزاری به مردم...

کد خبر :13935 اسفند 5, 1395
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن رحیمیان در نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: هدف اصلی نطام اسلامی و جبهه انقلابی چیزی جز خدمت به مردم نیست.

وی تاکید کرد: باید به گزینه‌ای برسیم که به نفع اسلام و نظام باشد.

وی با بیان این‌که «متاسفانه شاهد هستیم دغدغه‌ها و مطالبات برحق رهبر معظم انقلاب عموما بر زمین مانده است» ادامه داد: اقتصاد مقاومتی، سبک زندگی اسلامی، مطالبات فضای مجازی و مطالبه خدمتگزاری به مردم همه و همه بر زمین مانده است. نگران جابجایی ارزش‌ها و ضدارزش‌ها هستیم.

رئیس هیات مؤسس جبهه مردمی‌نیروهای‌ انقلاب‌اسلامی گفت: معتقدیم تنها راه درمان این دردها وحدت و همدلی و همسویی مجموعه نیروهای انقلاب اسلامی است؛ بنابراین بر همه آشکار شد که باید در یک جبهه گرد بیاییم و متحد شویم.

وی ادامه داد: انتخابات ریاست جمهوری ایستگاه اول است و راه جبهه مردمی نیروهای انقلاب در مسیر اهداف بلند نظام اسلامی تداوم خواهد داشت و به انتخابات ریاست جمهوری خلاصه نخواهد شد.

وی با بیان این‌که «جبهه مردمی نیروهای انقلاب یک حزب جدید نیست»، گفت: این جبهه به این دلیل حزب جدید نیست که خدای نکرده مشکلات و انشقاقی بر انشقاق‌های دیگر نیفزاید، بلکه این جبهه یک حلقه وصل، محل اتصال و پیوند بین همه نیروهای انقلاب است.

رئیس هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: این جبهه سعی دارد احزاب، جناح‌ها و اقوام را حول محور انقلاب، خط امام، پیروی از مقام ولایت و رهبری منسجم کند تا در راه رضای خدا و برای رفع مشکلات قدم برداشته شود.

وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۶ و انتخابات شهر و روستا، گفت: هرچند این انتخابات پیش رو ایستگاه اول این جبهه است، اما اصل حرکت، انسجام نیروهای انقلاب زیر چتر مقام ولایت است.

وی با اشاره به استراتژی دشمن برای انتخابات، گفت: زمانی دشمن می‌گفت که نباید در انتخابات شرکت کرد و مانع حضور و مشارکت حداکثری می‌شد اما امروز به دنبال حضور گسترده در انتخابات هستند اما می‌گویند به گزینه‌ای که ما می‌گوییم رای دهید و او را انتخاب کنید.

رحیمیان در پایان تاکید کرد: هیچ افتخاری در نظام اسلامی بالاتر از خدمتگزاری به مردم نیست و هر کسی در هر جایگاهی باید خود را خدمتگزار مردم بداند و تلاش کند که مشکلات اقتصادی، معیشتی و فرهنگی مرتفع شود و جبهه مردمی نیروهای انقلاب نیز در این مسیر حرکت می‌کنند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + هفده =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت