پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

در خوردن غذاهای ترش مزه‌ افراط نکنید

باید دانست که افراط در مصرف خوراکی‌های ترش‌مزه، از یک سو موجب ضعف می‌شود و اعضای بدن را خشک می‌سازد و از دیگر سو، مضعف حرارت غریزی و کاهنده قوای بدن می‌شود و مزه ترش هر دو سبب بروز پیری را...

کد خبر :19218 دی 18, 1396
چاپ
7 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ،  استاد طب سنتی گفت: افراط در مصرف “خوراکی‌های ترش‌مزه” از یک سو موجب ضعف می‌شود و اعضای بدن را خشک می‌کند و از دیگر سو، مضعف حرارت غریزی و کاهنده قوای بدن می‌شود و مزه ترش هر دو سبب بروز پیری و کم‌خونی است.به نقل از سلامت نیوز ، محمد عبادیانی درباره مزه‌ها و نقش آن در تولید اخلاط در بدن اظهار کرد: باید دانست که مزه‌ها در امر تولید اخلاط و نیز اشتهای به غذا همچنین در عملکرد هاضمه، نقش مؤثری دارند.

 

در خوردن ترش مزه‌ها افراط نکنید

 

وی افزود: بر این اساس، برای کسانی که دچار قِلَت دَم یا کم‌خونی هستند، آگاهی از خواص و عملکرد مزه‌ها امری ضروری است، زیرا بسیاری از افراد مبتلا به کم‌خونی به خاطر عدم آگاهی از تأثیر مزه‌ها، تنها به میل نفس خود توجه می‌کنند و با مصرف مزه‌های نامناسب با بیماری، موجب تشدید یا استمرار بیماری خود می‌شوند.

این استاد طب سنتی تصریح کرد: مبتلایان به چاقی ناشی از کم‌خونی باید از مصرف حموضات یعنی مواد غذایی ترش خودداری کنند چرا که غذا‌ها و میوه‌های ترش باعث پیری زودرس می‌شوند.

عبادیانی خاطرنشان کرد: شاید این سؤال مطرح شود که چرا ترشی‌ها باعث بروز پیری زودهنگام می‌شود، در پاسخ باید گفت: اسباب پیری را می‌توان دو امر ضعف حرارت غریزی و خشک شدن رطوبت غریزی بیان کرد.

وی اضافه کرد: باید دانست که افراط در مصرف خوراکی‌های ترش‌مزه، از یک سو موجب ضعف می‌شود و اعضای بدن را خشک می‌سازد و از دیگر سو، مضعف حرارت غریزی و کاهنده قوای بدن می‌شود و مزه ترش هر دو سبب بروز پیری را داراست.

این استاد طب سنتی یادآور شد: مبتلایان به کم‌خونی باید در مصرف خوراکی‌های ترش‌مزه جانب احتیاط را مراعات کنند تا عوارض ناشی از آن، موجب بدتر شدن مشکل‌شان نشود؛ مبتلایان به کم‌خونی، باید در مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های ترش محتاط باشند چرا که مداومت بر خوردن آن‌ها باعث پیری زودرس می‌شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 18 =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت