پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

خوراک مرغ و سبزیجات؛ غذایی مخصوص تازه کار‌ها

مواد را با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و حدود ۲ دقیقه یا بیشتر به تفت دادن مواد ادامه دهید. مخلوط به دست آمده را با برگ گشنیز خرد شده تزئین کرده و به همراه برنج یا سالاد سرو...

کد خبر :15805 آبان 8, 1396
چاپ
4 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، به نقل از بیتوته خوراک مرغ و سبزیجات یک غذای فوری و ساده است که همه می‌توانند درست کنند.

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات؛ غذایی مخصوص تازه کار‌ها

مواد لازم برای خوراک مرغ و سبزیجات:

سینه یا ران مرغ                             ۹۰۰ گرم
روغن مایع                                      ۲ قاشق سوپخوری
سیر                                              ۲ الی ۳ حبه
فلفل قرمز (کوچک)                           ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز                   ۱ عدد
پیاز (کوچک)                                    ۱ عدد
سرکه سفید                                    ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی                                     (پوست کنده و پوره شده) سه چهارم پیمانه
زنجبیل خرد شده                              ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه                                          ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا                                             ۱ قاشق چایخوری
نمک                                               ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز پودر شده                          یک چهارم قاشق چایخوری
برگ گشنیز خرد شده برای تزئین

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

ابتدا سبزیجات را خرد کنید. ران و سینه مرغ را ابعاد کوچک برش دهید.

روغن را گرم کنید و سیر ریز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

سرکه سفید را اضافه کرده و با مرغ مخلوط کنید (سرکه باعث نرم شدن گوشت مرغ می‌شود) گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کرده حدود ۲ دقیقه یا بیشتر مواد را بپزید.

زردچوبه، زنجبیل، پاپریکا، نمک و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.

فلفل دلمه‌ای و پیاز را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

مواد را با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و حدود ۲ دقیقه یا بیشتر به تفت دادن مواد ادامه دهید. مخلوط به دست آمده را با برگ گشنیز خرد شده تزئین کرده و به همراه برنج یا سالاد سرو کنید.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − یک =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت