پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

حضوری شدن تمام ورودی های علوم پزشکی/ تعریف دوره های مهارتی

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به عدم تعطیلی دانشگاه‌های علوم پزشکی در دوران کرونا گفت: برای دانشجویانی که نتوانستند مهارت کامل را در دوره‌های عملی کسب کنند، دوره‌های مهارتی تعریف...

کد خبر :23802 فروردین 16, 1401
چاپ
3 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از مهر ، دکتر ابوالفضل باقری فرد در گفتگویی درباره وضعیت دانشگاه‌های علوم پزشکی در بازگشایی دانشگاه‌ها از فروردین ماه ۱۴۰۱ گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی هیچ گاه تعطیل نشدند اما در پیک‌های گذشته بخشی از دروس مجازی شد اما آموزش حضوری قطع نشد. از هفته جاری که برای همه دانشگاه‌ها بازگشایی صورت گرفته است، تمام گروه‌های علوم پزشکی حضوری شده‌اند.

وی افزود: پروتکل‌های بهداشتی از سوی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت به دانشگاه‌ها اعلام شده است که به طور عمومی بر سه موضوع تزریق حداقل دو دوز واکسن کرونا، استفاده از واکسن و رعایت فاصله اجتماعی تاکید دارد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: همه گروه‌های علوم پزشکی اعم از ورودی‌های ۱۴۰۰ باید در دانشگاه به صورت حضوری باشند. پیش از این در ترم مهرماه ۱۴۰۰ برای ورودی‌های ۱۴۰۰ به دلیل مشکلات خوابگاهی برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی، برخی از دروس مجازی ارائه شد اما در عین حال محدودیت‌هایی هم برای آنها اعمال کردیم که باید یک ماه در کلاس‌های رفع اشکال حضور پیدا می‌کردند اما این ورودی‌ها نیز برای ترم دوم (بهمن) ملزم هستند در کلاس‌های حضوری باشند.

وی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا هر یک دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها که به هر دلیل واکسن نزده‌اند باید هر چند روز یک تست PCR منفی ارائه کنند.

باقری فرد درباره برنامه معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای رفع اشکال دانشجویان گفت: در دانشگاه‌های علوم پزشکی بیش از یکسال است که عمده آموزش به صورت حضوری ارایه می‌شود و کسانی که باید در عرصه و محیط حضور پیدا می‌کردند آموزش خود را دیده‌اند.

وی افزود: برای افرادی که عمده آموزش خود را در دوران کرونا به صورت مجازی طی کرده‌اند دوره‌های مهارتی تعریف کرده‌ایم که دانشجویانی که نیاز به کارهای مهارتی داشتند و نتوانسته‌اند مهارت کامل و کافی را کسب کنند، اگر نیاز شد از این دوره‌ها استفاده کنند.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: در وزارت بهداشت به دلیل حضوری بودن بخش عمده آموزش مشکل چندانی وجود ندارد. چرا که عمده فراگیران ما در گروه علوم پزشکی در درمان حضور دارند از جمله دستیاران و کارورزان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی حضور داشته‌اند و تعطیل نبوده‌اند.

وی گفت: برای سایر رشته‌های علوم پزشکی نیز برای کسانی که نیاز به حضور در آزمایشگاه و بیمارستان داشته‌اند، آموزش حضوری است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − سه =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت